2023. 06. 03. szombat
Klotild
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Horgászverseny a radarosoknál

Hosz  |  2009. 09. 21., 11:16

Balogh Tibor lelkes tagunk kezdeményezésére és aktív közreműködésével az MH 54. Veszprém Légtérellenőrző Ezred Radar Alapszervezete szeptember 17-én rendezte meg - immár második alkalommal - egyéni és csapat horgászversenyét. A verseny helyszínének a Pápa- Borsosgyőr Strandi tó adott otthont, melynek kiváló adottságai – kulturált, tiszta környezete – már mondhatom, hogy eleve magalapozták rendezvényünk sikerét. A versenyre nevezhetett valamennyi zászlóalj szintű szervezet két 3 fős csapattal. Meghívásunkat elfogadva, a Honvédszakszervezet Czövek János szárazföldi képviseleti titkár és Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező személyében jelent meg...  

Az alapozó etetés után horgászaink nagy lelkesedéssel dobták be horgaikat. A versenyen az első három egyéni versenyzőt, ill. csapatot díjaztuk.

Horgászaink lelkesedésének, kitartásának és szerencséjének köszönhetően a következő eredmények születtek:

Csapatverseny

1: 1. Légi Irányító Központ -Nagy Kukac csapata ( Lábadi József, Koch Róbert, Józsa Viktor) – 49,78 kg

2. Logisztikai Főnökség csapata – ( Molnos Balázs, Tóth Balázs, Radics Zoltán) – 27,92 kg

3. Logisztikai Zászlóalj- Ebi hal csapata - ( Zergi Balázs, Kanyár László, Paulik Károly) - 17,18 kg

Egyéni

1. hely: Koch Róbert - 26,14kg

2. hely: Molnos Balázs- 15,15 kg

3. hely: Lábadi József – 13 kg

A legnagyobb halat fogó versenyző: Koch Róbert - 7,84 kg (ponty)

A legkisebb halat fogó versenyző: Ádám Attila – 0,20 dkg (keszeg)

A legsportszerübb csapat - akik a legjobban kímélve a halakat és ezzel egyenletes teljesítményt nyújtva – 0 kg hallal – a Hosz- Halkímélők csapata ( Jáger Tibor, Czövek János, Szücs Andrea) lett.

A legeredményesebb hölgy versenyző Németh Ibolya lett, aki Jáger Tibor által összeállított ajándékcsomagot vehetett át.

Rendezvényünket a MH 54. Veszprém Légtérellenőrző Ezred támogatta. Külön köszönet mind az ezred vezetésének, mind Jáger Tibornak a díjak felajánlásáért.

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk!

Jövőre, veletek, ugyanitt!

                                                                                                           Szücs Andrea

                                                                                                     alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.