2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti vezetők továbbképzése

Hosz  |  2009. 10. 30., 18:07

A három szakszervezet – Hosz, FRSZ, HTFSZ - által létrehozott konzorcium sikeres pályázata tette lehetővé, hogy egy átfogó képzési rendszer keretében a munkájukhoz legfontosabb ismeretekhez jussanak az aktivisták. Az október 29-30-i, biatorbágyi előadásokon és konzultációkon több olyan téma került a hallgatók elé, melyek a szakszervezeti munka kardinális kérdései közé tartoznak...

Megnyitójában erről beszélt Mészáros Géza, a Honvédszakszervezet elnöke is, majd dr. Heling Ottó alelnök a katonai érdekvédelem hazai és nemzetközi jogi hátteréről, a Hosz szövetségi tagságairól, azok érdekérvényesítő szerepéről, végül pénzügyi szabályzóinkról tájékoztatta a hallgatókat. Szincsák Gyula alelnök példákkal, dokumentumokkal színesített előadásában Az érdekegyeztetés lehetőségei és korlátai a szolgálati jogviszonyban állók esetében tartott előadást.

Berki Erzsébet a munkaügyi kapcsolatok hazai és nemzetközi rendszerét, a hazai érdekegyeztetés színtereit mutatta be, míg a Hosz által biztosított szociális juttatások, ellátások rendszerét Jeszenyi Ildikó ismertette.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.