2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti vezetők továbbképzése

Hosz  |  2009. 10. 30., 18:07

A három szakszervezet – Hosz, FRSZ, HTFSZ - által létrehozott konzorcium sikeres pályázata tette lehetővé, hogy egy átfogó képzési rendszer keretében a munkájukhoz legfontosabb ismeretekhez jussanak az aktivisták. Az október 29-30-i, biatorbágyi előadásokon és konzultációkon több olyan téma került a hallgatók elé, melyek a szakszervezeti munka kardinális kérdései közé tartoznak...

Megnyitójában erről beszélt Mészáros Géza, a Honvédszakszervezet elnöke is, majd dr. Heling Ottó alelnök a katonai érdekvédelem hazai és nemzetközi jogi hátteréről, a Hosz szövetségi tagságairól, azok érdekérvényesítő szerepéről, végül pénzügyi szabályzóinkról tájékoztatta a hallgatókat. Szincsák Gyula alelnök példákkal, dokumentumokkal színesített előadásában Az érdekegyeztetés lehetőségei és korlátai a szolgálati jogviszonyban állók esetében tartott előadást.

Berki Erzsébet a munkaügyi kapcsolatok hazai és nemzetközi rendszerét, a hazai érdekegyeztetés színtereit mutatta be, míg a Hosz által biztosított szociális juttatások, ellátások rendszerét Jeszenyi Ildikó ismertette.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.