2018. 02. 19. hétfő
Zsuzsanna
: 311 Ft   : 251 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Születésnapját ünnepelte a Honvéd Nyugdíjpénztár

Hosz  |  2009. 11. 23., 16:20

A Honvéd Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár megalakulásának 15. évfordulója alkalmából ünnepi küldöttközgyűlést tartottak Budapesten. A HM rekreációs és Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. Stefánia Palota rendezvénytermében - november 23-án - lebonyolított ünnepségen többek között Pusztai Lajos, Sörös István és Jáger Tibor is emlékplakettet vehetett ét Tömböl Lászlótól, az Igazgatótanács elnökétől... 

Az Igazgatótanács (IT) elnökének megnyitója után az elmúlt 15 esztendő történéseire emlékeztek 15 percben, majd elismeréseket adtak át az alapító tagoknak és a Pénztár munkájában kiemelkedő tevékenységet folytató aktivistáknak.

Az alapító tagok közül Pusztai Lajos, az első IT elnök és Sörös István kapott nyugdíjpénztári emlékplakettet Tömböl Lászlótól.

A jelenlegi tisztségviselők közül pedig Jáger Tibor küldöttként, illetve pénztári megbízottként végzett munkája elismeréseként vehetett át emlékplakettet az IT elnökétől.

Az ünnepi küldöttközgyülést követő állófogadáson az IT elnöke elmondta: nagyon fontos lépés volt, amikor 15 évvel ezelőtt harmincnyolcan úgy gondolták, megalakítják a Honvéd Nyugdíjpénztárt. A 15 év alatt bejárt út igazolta a harmincnyolc alapítót és a hozzájuk csatlakozó - ma már - több tízezret. 

Tömböl László, az IT elnöke ezt követően mindenkinek köszönetet mondott, akinek része volt a Pénztár történetében, illetve müködésében.

Az állófogadáson az IT elnöke, dr. Szenes Zoltánnal, a HOMNYP ügyvezető igazgatójával felszelték a 15 éves jubileumra emlékeztető ünnepi tortát.

Boldog Születésnapot, Honvéd Nyugdíjpénztár! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2018. 02. 05., 14:10
Az egészségügyi szakdolgozók idén novemberben esedékes 8 százalékos béremelését előrehozták január 1-re - jelentette be az emberi erőforrások minisztere szerdán, budapesti sajtótájékoztatón, miután újabb sztrájktárgyalási forduló zajlott a kormány és a reprezentatív szakszervezetek között.
2018. 01. 18., 14:58
Minden évben az adóbevallások leadásával együtt nyilatkozhatunk adónk 1+1%-ának felajánlásáról. Kérjük Tagjainkat és Szimpatizánsainkat, hogy az idén is támogassák adójuk 1%-val a Honvédszakszervezet által alapított Katonákért Közhasznú Alapítványt.
2018. 02. 05., 13:47
társadalombiztosítás területén, akár az egészségbiztosításban, akár a nyugellátásoknál, akár a megváltozott munkaképességű személyek ellátásainál az ellátások összege több ellátásfajtánál egy általános mérőszámhoz igazodik, nem a jogosult egyéni jövedelméhez. Ilyen általános mérőszám a minimálbér, illetve az öregségi nyugdíj legkisebb összege. Ezen túlmenően bizonyos ellátások ún. fix összegűek, azaz szintén nem az egyéni keresetektől, jövedelemtől függenek, hanem mindenki számára azonosan határozzák meg.
2018-02-05 11:54:52
Egy történelmi pillanat részesei lehetünk, és ez örömmel tölt el minden magyar embert, a Magyar Honvédség katonáit pedig különösen, hiszen a légiszállítási képesség fontos, különösen a mai modern világban - mondta dr. Simicskó István február 2-án, pénteken, Kecskeméten. A honvédelmi miniszter az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison tartott sajtótájékoztatón hivatalosan is bemutatta a Magyar Honvédség két új csapatszállító repülőgépét.
2018-02-01 15:44:54
Egy hadsereg igazi ereje mindig hitében és szellemiségében rejlik, a százhetven éves Magyar Honvédségnek pedig mindig is a rendíthetetlen bátorság és hazaszeretet adta a karakterét – mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter január 30-án Budapesten, a kétszáz esztendeje született Görgei Artúr tiszteletére rendezett megemlékezésen, ahol a Honvédszakszervezet részéről Czövek János elnök vett részt...
2018-01-31 11:34:38
Szolnokon a MH. 34 Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj és a MH. 88. Könnyű Vegyes Zászlóalj összeolvadásából megalakuló MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Ezred 2017. szeptember 01-jén Szolnok város napján a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében dandárrá alakult…
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

A mai napon, 2018. február 16-án, pénteken, helyi idő szerint 11 óra körül lezuhant a Török Légierő egyik SF-260D típusú kiképző repülőgépe. A repülőgép kétfős személyzete életét vesztette a katasztrófában.

  Háború Művészete magazin

A szingapúri vállalat hamarosan átadja az Amerikai Hadseregnek azt a prototípus harcjárművet, melyet a Mobil Védett Tűzerő (Mobile Protected Firepower) programban szeretne eladni – nagy tételben persze.