2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tudomány és érdekvédelem

Hosz  |  2009. 12. 04., 20:07

Befejeződött ,,a katona-állomány szociális térképe\" címet viselő kutatás. A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem (ZMNE) és a Honvédszakszervezet jó kapcsolatát bizonyítja, hogy az eredményeket tartalmazó művet prof. dr. Szabó Jánostól, a ZMNE rektorától vette át a Hosz alelnöke. Szincsák Gyula - a december 4-i eseményen - elmondta, hogy a szakszervezeti tagság kérésére végzett tudományos munka noha most véget ért, az eredmények igazi összegzése csak most kezdődik...

Az eseményen a rektor sok sikert kívánt a munkacsoport további munkájához. A rövid eszmecserén jelen volt a kutatást végző csoport vezetője, dr. Krizbai János ny. ezredes és a téma szakszervezeti szakértője, Bazsik István gazdasági ügyvivő is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.