2024. 05. 26.
Evelin, Fülöp
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Vastaps: Jubilált a Honvéd Együttes

Hosz  |  2009. 12. 19., 11:13

A jubileumi rendezvénysorozat zárásaként, a Stefánia Kulturális Központ színháztermében rendhagyó jubileumi gálaműsorral örvendeztette meg a nagyérdeműt a Honvéd Együttes. A hatvanadik születésnapját - december 18-án - ünneplő társulat által előadott egyórás műsorban a legnagyobb sikert - ez alkalommal is - a tánckar, vagyis a Honvéd Táncszínház aratta...

Olvasóink előt nyílván ismeretes, hogy a társulatot az énekkar (Honvéd Férfikar), a tánckar (Honvéd Táncszínház), a hozzá kapcsolódó kamarazenekarral (képünkön), és egy színész-énekes szólista tagozat alkotja. A Honvéd Együttes elnevezése egyébként onnan ered, hogy az Együttest a honvédelmi tárca hozta létre 1948-ban, eredetileg a hadsereg reprezentatív kulturális intézményeként.

A Honvéd Férfikar megint előrukkolt egy újdonsággal. A sajátos stílusban előadott Geszti Péter szövegek kiváló szórakozást nyújtottak az ünneplő közönségnek.

További inormációk: www.honvedart.hu

,,Pásztorok, pásztorok..." - énekelte a színész-énekes szólista tagozat az előttünk álló ünnepekre, a Karácsonyra gondolva.

Az esemény arra is alkalmat adott, hogy Aranyos Károly igazgató elismeréseket adjon át a Társulat több évtizede ,,szolgáló" tagjainak.

A program zártkörü, évzáró társulati üléssel ért véget. Boldog Születésnapot, Honvéd Együttes! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.