2018. 02. 20. kedd
Aladár, Álmos
: 311 Ft   : 251 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Különdíjas szépség

Hosz  |  2009. 12. 27., 17:40

Mosolygós, de a férfiak pillantásaitól még olykor-olykor zavarba jövő katona-, rendőr- és testőrlányok mutatkoztak be a ,,Miss of Miss\" elnevezésű szépségversenyen. A Stefánia Kulturális Központban - december 26-án - megrendezett eseményen díszegyenruhában, utcai öltözetben, valamint estélyi ruhában vonultak végig a ,,fegyveres lányok\" a színpadon. Az Egység 2002 Kft. által felajánlott különdíjat a 23 esztendős Varga Ilona (képünkön balra) vehette át...

Dr. Svéd László ny. orvos altábornagy, a verseny fővédnöke köszöntőjében azt kívánta, hogy az est minden résztvevője találja meg azt a pillanatot, ami a számára a legörömtelibb.

- A szolgálati rend és fegyelem a fegyveres- és rendvédelmi szerveknél a mindennapok meghatározó követelménye, a szépség pedig az egyik legfontosabb kelléke a külsőségeknek. A Magyar Honvédség személyi állományának 16%-át alkotják a hölgyek, de a betegápolástól kezdve, az éleslövészetek mellett, ma már ott vannak a legveszélyesebb külföldi missziókban is. Amit viszont most végrehajtanak, arra csak ők képesek - zárta gondolatait a fővédnök köszöntőjét ismertető Antalovics János producer. Ezt követően az egykori Pest megyei rendőrfőkapitány, Komáromi Pisti lemezbemutató koncertje hangzott el.

Mivel az utolsó pillanatban - megbetegedések miatt - sokan lemondták a részvételt, csupán a Magyar Honvédséget, a rendőrséget és a testőrszövetségeket képviselték a szebbik nem tagjai.  

Az így is színvonalas szépségversenyen először sapkában, egyenruhában mutatkoztak be a nagyérdemünek a hölgyek. A kifutón látszott a versenyt megelőző háromnapos felkészítő tábor hozadéka: szinte profi módon, de mégis kecsesen és mosolygós arccal léptek a közönség és a zsüri elé a lányok. A színvonalas büvész- és humorista müsor után a versenyzők előbb utcai öltözetben, majd estélyi ruhában is végigvonultak a Stefánia Kulturális Központ színpadán.

Ezt követően a zsüri értékelése alapján hirdettek eredményt. Az Egység 2002 Kft. által felajánlott különdíjat - a hajdúszoboszlói Panoráma Apartmanházban eltöltendő kétszemélyes hétvégét - Jáger Tibor szolgáltatás-és tagszervező adta át a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemre készülő, a ,,Miss of Katona" díjat is kiérdemlő Varga Ilonának.

- Mindig közelebb álltak hozzám a fiús szakmák, a férfiakhoz jobban illő hivatások, ezért is választottam korábban a rendészeti szakközépiskolát, most pedig a katonai felsőoktatást. Remélem, hogy ősztől a Zrínyin is megfelelek majd - mondta a honlapunknak a helyszínen nyilatkozó szépség. 

A zsüri döntése alapján az idei Miss of Miss a körmendi rendészeti szakközépiskola tanulója, Rúzsás Bettina (első képünkön középen) lett.

Augusztusban - a tervek szerint - nemzetközi szépségversenyt rendeznek a Miss of Miss szervezői.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2018. 02. 09., 09:17
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány rendezvényét február 06-07én tartották a Mátraházán található 4. számú KORK-ban. A rendezvény fókuszába a 2018. évi feladatokat, illetve az 1% adománygyűjtő kampány aktualitásait állították...
2018. 02. 05., 14:10
Az egészségügyi szakdolgozók idén novemberben esedékes 8 százalékos béremelését előrehozták január 1-re - jelentette be az emberi erőforrások minisztere szerdán, budapesti sajtótájékoztatón, miután újabb sztrájktárgyalási forduló zajlott a kormány és a reprezentatív szakszervezetek között.
2018-02-05 13:47:08
társadalombiztosítás területén, akár az egészségbiztosításban, akár a nyugellátásoknál, akár a megváltozott munkaképességű személyek ellátásainál az ellátások összege több ellátásfajtánál egy általános mérőszámhoz igazodik, nem a jogosult egyéni jövedelméhez. Ilyen általános mérőszám a minimálbér, illetve az öregségi nyugdíj legkisebb összege. Ezen túlmenően bizonyos ellátások ún. fix összegűek, azaz szintén nem az egyéni keresetektől, jövedelemtől függenek, hanem mindenki számára azonosan határozzák meg.
2018-02-05 11:54:52
Egy történelmi pillanat részesei lehetünk, és ez örömmel tölt el minden magyar embert, a Magyar Honvédség katonáit pedig különösen, hiszen a légiszállítási képesség fontos, különösen a mai modern világban - mondta dr. Simicskó István február 2-án, pénteken, Kecskeméten. A honvédelmi miniszter az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison tartott sajtótájékoztatón hivatalosan is bemutatta a Magyar Honvédség két új csapatszállító repülőgépét.
2018-02-01 15:44:54
Egy hadsereg igazi ereje mindig hitében és szellemiségében rejlik, a százhetven éves Magyar Honvédségnek pedig mindig is a rendíthetetlen bátorság és hazaszeretet adta a karakterét – mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter január 30-án Budapesten, a kétszáz esztendeje született Görgei Artúr tiszteletére rendezett megemlékezésen, ahol a Honvédszakszervezet részéről Czövek János elnök vett részt...
2018-01-31 11:34:38
Szolnokon a MH. 34 Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj és a MH. 88. Könnyű Vegyes Zászlóalj összeolvadásából megalakuló MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Ezred 2017. szeptember 01-jén Szolnok város napján a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében dandárrá alakult…
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

Ausztria új kormánya újra megvizsgálja az előző kormány 2 milliárd dolláros Eurofighter programját. A védelmi miniszter kifejezte a kormány hajlandóságát a tárgyalásokra a gyártókkal folytatott jogi csata során.

  Háború Művészete magazin

A szingapúri vállalat hamarosan átadja az Amerikai Hadseregnek azt a prototípus harcjárművet, melyet a Mobil Védett Tűzerő (Mobile Protected Firepower) programban szeretne eladni – nagy tételben persze.