2024. 04. 18. csütörtök
Andrea, Ilma
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Különdíjas szépség

Hosz  |  2009. 12. 27., 17:40

Mosolygós, de a férfiak pillantásaitól még olykor-olykor zavarba jövő katona-, rendőr- és testőrlányok mutatkoztak be a ,,Miss of Miss\" elnevezésű szépségversenyen. A Stefánia Kulturális Központban - december 26-án - megrendezett eseményen díszegyenruhában, utcai öltözetben, valamint estélyi ruhában vonultak végig a ,,fegyveres lányok\" a színpadon. Az Egység 2002 Kft. által felajánlott különdíjat a 23 esztendős Varga Ilona (képünkön balra) vehette át...

Dr. Svéd László ny. orvos altábornagy, a verseny fővédnöke köszöntőjében azt kívánta, hogy az est minden résztvevője találja meg azt a pillanatot, ami a számára a legörömtelibb.

- A szolgálati rend és fegyelem a fegyveres- és rendvédelmi szerveknél a mindennapok meghatározó követelménye, a szépség pedig az egyik legfontosabb kelléke a külsőségeknek. A Magyar Honvédség személyi állományának 16%-át alkotják a hölgyek, de a betegápolástól kezdve, az éleslövészetek mellett, ma már ott vannak a legveszélyesebb külföldi missziókban is. Amit viszont most végrehajtanak, arra csak ők képesek - zárta gondolatait a fővédnök köszöntőjét ismertető Antalovics János producer. Ezt követően az egykori Pest megyei rendőrfőkapitány, Komáromi Pisti lemezbemutató koncertje hangzott el.

Mivel az utolsó pillanatban - megbetegedések miatt - sokan lemondták a részvételt, csupán a Magyar Honvédséget, a rendőrséget és a testőrszövetségeket képviselték a szebbik nem tagjai.  

Az így is színvonalas szépségversenyen először sapkában, egyenruhában mutatkoztak be a nagyérdemünek a hölgyek. A kifutón látszott a versenyt megelőző háromnapos felkészítő tábor hozadéka: szinte profi módon, de mégis kecsesen és mosolygós arccal léptek a közönség és a zsüri elé a lányok. A színvonalas büvész- és humorista müsor után a versenyzők előbb utcai öltözetben, majd estélyi ruhában is végigvonultak a Stefánia Kulturális Központ színpadán.

Ezt követően a zsüri értékelése alapján hirdettek eredményt. Az Egység 2002 Kft. által felajánlott különdíjat - a hajdúszoboszlói Panoráma Apartmanházban eltöltendő kétszemélyes hétvégét - Jáger Tibor szolgáltatás-és tagszervező adta át a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemre készülő, a ,,Miss of Katona" díjat is kiérdemlő Varga Ilonának.

- Mindig közelebb álltak hozzám a fiús szakmák, a férfiakhoz jobban illő hivatások, ezért is választottam korábban a rendészeti szakközépiskolát, most pedig a katonai felsőoktatást. Remélem, hogy ősztől a Zrínyin is megfelelek majd - mondta a honlapunknak a helyszínen nyilatkozó szépség. 

A zsüri döntése alapján az idei Miss of Miss a körmendi rendészeti szakközépiskola tanulója, Rúzsás Bettina (első képünkön középen) lett.

Augusztusban - a tervek szerint - nemzetközi szépségversenyt rendeznek a Miss of Miss szervezői.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.