2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Meleg étkezési utalványok: Bővült az elfogadóhelyek köre!

Hosz  |  2010. 02. 04., 13:00

Mint az közismert az elmúlt időszakban több jelzés, panasz futott be a Honvédszakszervezethez azzal kapcsolatban, hogy a melegétkezési utalványok elfogadóhelyi köre igen szűk. Úgy tűnik várható, hogy fokozatosan javul a helyzet! Február 3-án a HM KPÜ-n lefolytatott szakértői tárgyalásokon a munkáltató arról tájékoztatta szervezetünket, hogy bővült az elfogadó helyek köre. A Cheque Dejeuner cég írásban jelezte, hogy 2010. január 18-tól a Tesco, a Spar, az Interspar, a Match és a Kaiser üzletek is befogadják ezen utalványokat. További nagy áruházláncok elfogadóhellyé válása esetén ismét értesítjük majd tagságunkat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.