2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újabb, kedvezőbb ajánlatot kértünk a munkáltatótól

Hosz  |  2010. 02. 05., 14:36

Február 5-én, a HM Közgazdasági és Pénzügyi Ügynökség budapesti, Lehel úti objektumában folytatódtak a 2010. évi kereset-tárgyalásokkal kapcsolatos szakmai egyeztetések. Szakszervezetünket Mészáros Géza elnök, Szincsák Gyula alelnök és Bazsik István gazdasági ügyvivő, míg a munkáltatót Pál István ezredes, a HM KPÜ vezérigazgató-helyettese, valamint Czimbalinecz Ferenc ezredes és Kékedi Zsolt őrnagy képviselte…  

Az egyeztetés első fordulója során elfogadott forgatókönyv szerint a mai napon, a ruházati illetménnyel, az egészség- és nyugdíjpénztári kiegészítésekkel kapcsolatos egyeztetésre, illetve a két tárgyalási forduló során elhangzottak összegzésére került sor.

Ezt megelőzően a melegétkezési utalvány témakörében hangzottak el újabb felvetések. Az eseményen hosszas, tartalmas, részletekbe menő szakmai vita folyt, melynek végeredményeként mindkét fél pontosan megismerhette a másik álláspontját.

Szakszervezetünk elnöke, Mészáros Géza a tárgyalás összegzése során kifejtette: a szakmai egyeztetések magas szintüek voltak, sok érdemi információval szolgáltak, mely minden résztvevő épülésére szolgált, azonban ezzel a február 5-i eseménnyel szakszervezetünk a szakmai egyeztetéseket lezártnak tekinti, annak hozadékaként, a plenáris tárgyalások folytatása során a munkáltatótól új ajánlatot vár.

Az említettek tükrében a szakszervezet felkérte a munkáltatói oldal képviselőjét, hogy tegyen új, a korábbinál kedvezőbb ajánlatot, mert a kereset-tárgyalások folytatásának csak így látjuk értelmét, így remélhető megállapodás.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.