2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újabb, kedvezőbb ajánlatot kértünk a munkáltatótól

Hosz  |  2010. 02. 05., 14:36

Február 5-én, a HM Közgazdasági és Pénzügyi Ügynökség budapesti, Lehel úti objektumában folytatódtak a 2010. évi kereset-tárgyalásokkal kapcsolatos szakmai egyeztetések. Szakszervezetünket Mészáros Géza elnök, Szincsák Gyula alelnök és Bazsik István gazdasági ügyvivő, míg a munkáltatót Pál István ezredes, a HM KPÜ vezérigazgató-helyettese, valamint Czimbalinecz Ferenc ezredes és Kékedi Zsolt őrnagy képviselte…  

Az egyeztetés első fordulója során elfogadott forgatókönyv szerint a mai napon, a ruházati illetménnyel, az egészség- és nyugdíjpénztári kiegészítésekkel kapcsolatos egyeztetésre, illetve a két tárgyalási forduló során elhangzottak összegzésére került sor.

Ezt megelőzően a melegétkezési utalvány témakörében hangzottak el újabb felvetések. Az eseményen hosszas, tartalmas, részletekbe menő szakmai vita folyt, melynek végeredményeként mindkét fél pontosan megismerhette a másik álláspontját.

Szakszervezetünk elnöke, Mészáros Géza a tárgyalás összegzése során kifejtette: a szakmai egyeztetések magas szintüek voltak, sok érdemi információval szolgáltak, mely minden résztvevő épülésére szolgált, azonban ezzel a február 5-i eseménnyel szakszervezetünk a szakmai egyeztetéseket lezártnak tekinti, annak hozadékaként, a plenáris tárgyalások folytatása során a munkáltatótól új ajánlatot vár.

Az említettek tükrében a szakszervezet felkérte a munkáltatói oldal képviselőjét, hogy tegyen új, a korábbinál kedvezőbb ajánlatot, mert a kereset-tárgyalások folytatásának csak így látjuk értelmét, így remélhető megállapodás.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.