2023. 06. 02. péntek
Anita, Kármen
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztatók Tatán

Hosz  |  2010. 02. 11., 10:37

Február elején az állománygyűlés szinte már hagyományosan Mészáros Géza a Hosz elnöke  tájékoztatójával kezdődött alakulatunknál. Egy éve szintén állománygyűlés keretében tájékoztatta az elnök tagjainkat a Hosz az elmúlt időszakban végrehajtott tevékenységéről és az előttünk álló feladatairól. Nem volt ez másképp az idén sem, amikor több száz katonatársunk hallgatta érdeklődéssel a kereset-tárgyalások helyzetéről, a változó kafetéria elemekről szóló beszámolót...

Ezt követően Jáger Tibor szolgáltatás és tagszervező előadásában beszélt a Hosz tagok részére nyújtott kedvezményes lakáslízingről, üdültetési lehetőségekről és az Szja 1%-ok gyüjtéséről az Alapítványunk részére illetve egyéb vonzó szolgáltatásokról is tájékoztatott.

A tájékoztatások megtartása után mindketten válaszoltak a feltett kérdésekre. A külszolgálatra utazó PRT állománya külön tájékoztatót kapott. Jáger Tibor előadásán mintegy 200 fő vett részt. Hatalmas érdeklődéssel hallgatták társaink a Hosz által nyújtott szolgáltatásokról, valamint az Önkéntes és Magánnyugdíjpénztári tagság előnyeiről szóló előadást. Az előadást követően lehetőség nyílt a felmerülő kérdések megválaszolására, valamint a Hosz-ba és a Nyugdíjpénztárba történő belépésre is. Alakulatunknál nagy az érdeklődés a Hosz tevékenysége iránt, melyet legjobban a folyamatos tájékoztatók szervezésével és a kapcsolattartással tudunk elérni.

                                                Horváth Józsefné alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

1942 tavaszán, a megtépázott amerikai USS Houston és az ausztrál HMAS Perth cirkálók, a Jáva-tengeren előző nap vívott tengeri csata túlélőiként, a Jáva és Szumátra között húzódó Szunda-szoroson át próbáltak egérutat nyerni a megállíthatatlanul előrenyomuló japánok elől. Nem jártak sikerrel és sorsukat sokáig homály fedte.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.