2024. 07. 12. péntek
Dalma, Izabella
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztatók Tatán

Hosz  |  2010. 02. 11., 10:37

Február elején az állománygyűlés szinte már hagyományosan Mészáros Géza a Hosz elnöke  tájékoztatójával kezdődött alakulatunknál. Egy éve szintén állománygyűlés keretében tájékoztatta az elnök tagjainkat a Hosz az elmúlt időszakban végrehajtott tevékenységéről és az előttünk álló feladatairól. Nem volt ez másképp az idén sem, amikor több száz katonatársunk hallgatta érdeklődéssel a kereset-tárgyalások helyzetéről, a változó kafetéria elemekről szóló beszámolót...

Ezt követően Jáger Tibor szolgáltatás és tagszervező előadásában beszélt a Hosz tagok részére nyújtott kedvezményes lakáslízingről, üdültetési lehetőségekről és az Szja 1%-ok gyüjtéséről az Alapítványunk részére illetve egyéb vonzó szolgáltatásokról is tájékoztatott.

A tájékoztatások megtartása után mindketten válaszoltak a feltett kérdésekre. A külszolgálatra utazó PRT állománya külön tájékoztatót kapott. Jáger Tibor előadásán mintegy 200 fő vett részt. Hatalmas érdeklődéssel hallgatták társaink a Hosz által nyújtott szolgáltatásokról, valamint az Önkéntes és Magánnyugdíjpénztári tagság előnyeiről szóló előadást. Az előadást követően lehetőség nyílt a felmerülő kérdések megválaszolására, valamint a Hosz-ba és a Nyugdíjpénztárba történő belépésre is. Alakulatunknál nagy az érdeklődés a Hosz tevékenysége iránt, melyet legjobban a folyamatos tájékoztatók szervezésével és a kapcsolattartással tudunk elérni.

                                                Horváth Józsefné alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.