2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti tájékoztató Szentendrén

Hosz  |  2010. 02. 24., 07:30

Szakszervezeti és magán-nyugdíjpénztári tájékoztató volt - február 23-án - az MH Kinizsi Pál Tiszthelyettes Szakképző Iskolához kiképzésre vezényelt, rajparancsnoki képzésben részesülő szerződéses katonák részére. Az érdekképviselet tevékenységéről szóló tájékoztatót Mészáros Géza, a Hosz elnöke, a nyugdíjpénztárit Jáger Tibor pénztári megbízott tartotta, munkájukat Takács István budapesti területi ügyvivő segítette...

Szerződéses katonáink többsége, nem csupán ideiglenes állomásának tartja a katonai szolgálatot, hanem egy hosszabb, életpályaként kíván a honvédelemben szolgálni. A Honvédszakszervezet a szerződéses katona szolgálati feltételének javításában, a pénzbeli juttatásában, szociális helyzetének javításában, valamint a szerződéshosszabbítás-, illetve tisztes leszerelési feltételében kíván javulásokat elérni. A tájékoztatón szó volt az érdekvédelmi szervezet keresettárgyaláson képviselt álláspontjáról, a szerződéses jogviszonyban lévő katonák képviseletének egyre erőteljesebb képviseletéről, a szolgálatteljesítési-, lakhatási-, családfenntartási-, katona-életpálya feltételek, javítása területén.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.