2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fegyelmezett és jól szervezett vámos tiltakozás

Hosz  |  2010. 03. 05., 12:44

Közel ötezer vámos és adóhivatali köztisztviselő tüntetett fegyelmezetten, nyakukban fehér sállal, mellükön ugyanilyen színű szalaggal a Pénzügyminisztérium épülete előtt. A március 4-i tiltakozáson azt szerette volna elérni az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Dolgozók Szakszervezete (ADOSZT), valamint a Vám- és Pénzügyőrség Független Szakszervezete (VPFSZ), hogy a mintegy 22 ezer adóigazgatási dolgozó a tavalyi elmaradt juttatások kompenzációjaként kapja meg legalább egyhavi illetményét. Ez mintegy ötmilliárd forintjába kerülhet a költségvetésnek. A József nádor téren felszólaló szakszervezeti vezetők között Holecz Gábor VPFSZ elnök és Kónya Péter FRDÉSZ elnök is beszédet mondott, a Honvédszakszervezet képviseletében dr. Heiling Ottó és Szincsák Gyula alelnökök, valamint Bazsik István gazdasági ügyvivő jelent meg.   

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.