2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Dr. Szekeres Imre: a megállapodás az együttműködési készséget jelzi

Hosz  |  2010. 03. 05., 14:41

A 2010. évi illetményekről és béren kívüli juttatásokról szóló megállapodás aláírása után honlapunk arra kérte a honvédelmi minisztert, hogy értékelje az elmúlt időszak tárgyalás-sorozatának történéseit. Dr. Szekeres Imre a HM Kollégium március 5-i ülése előtt adott rövid interjút, melyet az alábbiakban olvashatnak...

- Miniszter Úr! Kérem értékelje a személyi állomány illetményeiről és béren kívüli juttatásairól szóló tárgyalás-sorozatot!

- Azt gondolom, hogy nagyon fontos megállapodást kötöttünk. Azért is örülök ennek, hiszen mindez az együttmüködési készséget jelzi. A megállapodás garanciákat teremtett arra, hogy 2010-ben mind a katona, mind a civil állomány olyan jelentős juttatásokat kaphat, melyek egy részét már január elsejétől folyósítjuk, másik részét pedig április elsejétől érzékelhetik a munkavállalók. A melegétkezési utalványok értékének 9.000 Ft-ra emelését külön is fontosnak tartom.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.