2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Dr. Szekeres Imre: a megállapodás az együttműködési készséget jelzi

Hosz  |  2010. 03. 05., 14:41

A 2010. évi illetményekről és béren kívüli juttatásokról szóló megállapodás aláírása után honlapunk arra kérte a honvédelmi minisztert, hogy értékelje az elmúlt időszak tárgyalás-sorozatának történéseit. Dr. Szekeres Imre a HM Kollégium március 5-i ülése előtt adott rövid interjút, melyet az alábbiakban olvashatnak...

- Miniszter Úr! Kérem értékelje a személyi állomány illetményeiről és béren kívüli juttatásairól szóló tárgyalás-sorozatot!

- Azt gondolom, hogy nagyon fontos megállapodást kötöttünk. Azért is örülök ennek, hiszen mindez az együttmüködési készséget jelzi. A megállapodás garanciákat teremtett arra, hogy 2010-ben mind a katona, mind a civil állomány olyan jelentős juttatásokat kaphat, melyek egy részét már január elsejétől folyósítjuk, másik részét pedig április elsejétől érzékelhetik a munkavállalók. A melegétkezési utalványok értékének 9.000 Ft-ra emelését külön is fontosnak tartom.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.