2023. 03. 22. szerda
Beáta, Izolda
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Felhívás: A szakközépiskolai tanulmányi idő beszámításával kapcsolatban

Hosz  |  2010. 03. 11., 10:39

Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy az 1996. szeptember 1-je után hivatásos jogviszonyt létesített kollégák is kezdeményezzék a szakmunkásképzést is nyújtó szakközépiskolai tanulmányi idő szolgálati időbe történő beszámítását a HM KPÜ -nek címzett kérelem benyújtásával, amennyiben a szükséges feltételekkel rendelkeznek. A beszámítás kezdeményezésének határideje: 2010. március 31. Megjegyzendő, hogy ezen határidőig nyújtható be a kérelem minden egyéb érintett vonatkozásában is...

Azon kollégáknak, akik korábban már kérelmezték a HM KPÜ-nél a beszámítást, újabb kérelmet nem kell benyújtaniuk. Kérelem-mintát az érintettek a jogsegélyszolgálat rovatában találnak honlapunkon (a szakközépiskolai tanulmányi idő beszámításáról szóló íráshoz csatolva!).

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.