2023. 03. 22. szerda
Beáta, Izolda
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Hosz elnökségének közleménye

Hosz  |  2010. 03. 17., 14:44

Az elnökség március 16-án az esti órákban tartott ülésén - a Hosz Alapszabály 20.§-a alapján - Szincsák Gyula alelnököt megbízta a Hosz elnöki teendőinek ellátásával. A közlemény további részletei az alábbiakban olvasható...

Az elnökség álláspontja szerint a következő kongresszus összehívására csak egy megfelelő felkészülési folyamat lezárása után kerülhet sor. E folyamat részeként fel kell számolni a belső müködés anomáliáit is. Az elnökség felkéri a kongresszusi munkacsoportok vezetőit, hogy tevékenységüket gyorsítsák fel, és javaslataikat terjesszék minél előbb az elnökség, illetve a választmány elé.

Az elnökség arról is döntött, hogy az alapszervezetek vezetőit március 24-én, képviseleti gyüléseken tájékoztatja a kialakult helyzetről és a véleményük ismeretében fogja meghatározni a további konkrét teendőket.

Az elnökség szerint a Hosz tevékenységében stílusváltásra van szükség, mind a belső müködés, mind a külső képviseleti munka tekintetében. A jövőben a Honvédszakszervezet az eddigieknél határozottabban, célratörőbben, nyíltabban kívánja képviselni tagjai és a teljes katonatársadalom érdekeit.

Budapest, 2010. március 16.

Hosz elnöksége

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.