2024. 02. 25.
Géza
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Hosz elnökségének közleménye

Hosz  |  2010. 03. 25., 11:11

A Hosz alapszervezeteinek és önálló csoportjainak március 24-én megrendezett fórumán az alapszervezetek, és az önálló csoportok vezetői - a következő kongresszusig - támogatásukról biztosították elnökségünket és szakszervezetünk jelenlegi vezetőit. Az alapszervezetek véleménye alapján a Honvédszakszervezetnek az elkövetkezendő időszakban továbbra is törekednie kell a belső működés átláthatóságának és nyíltságának erősítésére, valamint a konszolidált átmenet biztosítására. A résztvevők összegzett véleménye alapján az elnökség a következő kongresszust – tekintettel az addig elvégzendő feladatokra – legkésőbb 2010. novemberében tartja célszerűnek összehívni. Addig is maradéktalanul biztosítjuk tagságunk, a hivatásos és szerződéses katonák érdekeinek védelmét és képviseletét. A közlemény folytatódik...

A korábban  megfogalmazott döntések értelmében tovább folytatjuk a katonák érdekeit markánsan képviselő szakszervezeti szövetség, az FRDÉSZ megerősítését.

Fenntartva a felfüggesztésre vonatkozó korábbi választmányi döntést, a Hosz 2010. március 31. után sem fizet tagdíjat a Liga Szakszervezeteknek.

A Liga Szakszervezetekhez füződő tagsági viszonyunk kérdéskörére a Liga és az FRDÉSZ között fennálló bírósági eljárás eredménye ismeretében térünk vissza.

 

Budapest, 2010. március 24.

                                                           A Hosz elnöksége

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.