2023. 03. 25. szombat
Irén, Írisz
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Hosz elnökségének közleménye

Hosz  |  2010. 03. 25., 11:11

A Hosz alapszervezeteinek és önálló csoportjainak március 24-én megrendezett fórumán az alapszervezetek, és az önálló csoportok vezetői - a következő kongresszusig - támogatásukról biztosították elnökségünket és szakszervezetünk jelenlegi vezetőit. Az alapszervezetek véleménye alapján a Honvédszakszervezetnek az elkövetkezendő időszakban továbbra is törekednie kell a belső működés átláthatóságának és nyíltságának erősítésére, valamint a konszolidált átmenet biztosítására. A résztvevők összegzett véleménye alapján az elnökség a következő kongresszust – tekintettel az addig elvégzendő feladatokra – legkésőbb 2010. novemberében tartja célszerűnek összehívni. Addig is maradéktalanul biztosítjuk tagságunk, a hivatásos és szerződéses katonák érdekeinek védelmét és képviseletét. A közlemény folytatódik...

A korábban  megfogalmazott döntések értelmében tovább folytatjuk a katonák érdekeit markánsan képviselő szakszervezeti szövetség, az FRDÉSZ megerősítését.

Fenntartva a felfüggesztésre vonatkozó korábbi választmányi döntést, a Hosz 2010. március 31. után sem fizet tagdíjat a Liga Szakszervezeteknek.

A Liga Szakszervezetekhez füződő tagsági viszonyunk kérdéskörére a Liga és az FRDÉSZ között fennálló bírósági eljárás eredménye ismeretében térünk vissza.

 

Budapest, 2010. március 24.

                                                           A Hosz elnöksége

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.