2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Munkaértekezlet tartott az ügyvezetés

Hosz  |  2010. 03. 31., 09:31

Szincsák Gyula ügyvezető alelnök vezetésével tartott március 31-én munkaértekezletet szakszervezetünk ügyvezetése. A megbeszélés fókuszába az elmúlt időszak történéseit, kiemelten is a március 24-i alapszervezeti- és önálló csoportvezetői ülésen történteket állítottuk...

Az értekezlet elején az ügyvezető alelnök az elmúlt napok történéseinek felelevenítése közben arról  tájékoztatott, hogy a Liga Tanács március 30-i ülésén a Honvédszakszervezet és a Rendészeti Védegylet tagdíjfizetési kötelezettségének elmulasztása miatt arról határozott, hogy április 1-től a két szervezet nem tagja a Liga Szakszervezeteknek. Szincsák Gyula arra kérte a jelenlévőket, hogy az FRDÉSZ-en belül erősítsük meg szövetségi pozícióinkat.

Az ügyvezetés tagjai ezt követően a március 24-én, az MH Támogató Dandárnál, az alapszervezeti- és csoportvezetők számára megrendezett gyülésen és a haderőnemi értekezleteken elhangzottakat elemezték.

Az Egység 2002 Kft.-vel kapcsolatban elhangzott, hogy az ellenőrzés befejeződött, annak megállapításairól a későbbiekben tájékoztatjuk a tagságot.

Az értekezlet végén Czövek János főtitkár vezetésével a következő napok, hetek feladatait egyeztették a résztvevő ügyvivők és titkárok. Az ügyvezetés legközelebb - még az elnökségi ülés előtt - április 16-án tart ülést.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.