2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Támogatott törekvések

Hosz  |  2010. 04. 02., 09:46

Április 1-jén folytatódott az a találkozó-sorozat, amelyet az elnök lemondása után kezdett Szincsák Gyula ügyvezető alelnök és dr. Heiling Ottó alelnök. Ez alkalommal Tömböl László vezérezredeshez látogatott el a két vezető tisztségviselő. A HM HVK főnöke tájékoztatást kapott szakszervezetünk aktuális helyzetéről, és az új szakszervezet-politikai törekvésekről is. Az első számú katonai vezető a megbeszélésen támogatásáról biztosította vezető tisztségviselőinket. Honlapunk megtudta, hogy április elsején a szerződés-hosszabbítási díjról, a missziós látogatások tapasztalatairól, a honvédségi  autóbuszok szakszervezeti célra történő igénybevételéről, valamint a június 17-18-i életmódnap programjairól tárgyaltak. A vezérkar főnöke hamarosan újra fogadja majd Szincsák Gyulát és dr. Heiling Ottót, akkor tovább egyeztetnek a katonaállománnyal kapcsolatos megoldandó kérdésekről. A találkozó-sorozat a Húsvét után is folytatódik, a következő hetekben a nagyobb katonai szervezetek parancsnokait keresi fel a két alelnök.   

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.