2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Támogatott törekvések

Hosz  |  2010. 04. 02., 09:46

Április 1-jén folytatódott az a találkozó-sorozat, amelyet az elnök lemondása után kezdett Szincsák Gyula ügyvezető alelnök és dr. Heiling Ottó alelnök. Ez alkalommal Tömböl László vezérezredeshez látogatott el a két vezető tisztségviselő. A HM HVK főnöke tájékoztatást kapott szakszervezetünk aktuális helyzetéről, és az új szakszervezet-politikai törekvésekről is. Az első számú katonai vezető a megbeszélésen támogatásáról biztosította vezető tisztségviselőinket. Honlapunk megtudta, hogy április elsején a szerződés-hosszabbítási díjról, a missziós látogatások tapasztalatairól, a honvédségi  autóbuszok szakszervezeti célra történő igénybevételéről, valamint a június 17-18-i életmódnap programjairól tárgyaltak. A vezérkar főnöke hamarosan újra fogadja majd Szincsák Gyulát és dr. Heiling Ottót, akkor tovább egyeztetnek a katonaállománnyal kapcsolatos megoldandó kérdésekről. A találkozó-sorozat a Húsvét után is folytatódik, a következő hetekben a nagyobb katonai szervezetek parancsnokait keresi fel a két alelnök.   

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.