2023. 06. 10. szombat
Gréta, Margit
: 369 Ft   : 343 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tervszerű és átgondolt

Hosz  |  2010. 04. 16., 11:59

Szakszervezetünk ügyvezetésének április 16-i ülésén az aktuális szakszerevezetpolitikai történések mellett a következő időszak kiemelt feladatairól is tárgyaltunk. A vezető tisztségviselők, az ügyvivők és a képviseleti titkárok részvételével lezajlott ülést Szincsák Gyula ügyvezető alelnök vezette... 

Az ügyvezetés tagjai elsőként az április 19-21 között, Badacsonylábdiban megrendezendő haderőnemi értekezletek előkészítésével, szervezésével kapcsolatos teendőket egyeztették.

Majd a majálison megrendezendő programokról Kun Ferenc képviseleti titkár tájékoztatott. Hamarosan a pontos városligeti helyszínt is közzé tesszük, a jelentkezéseket április 22-ig várjuk - a szerk.

A június 17-18-i Katonanői Életmódnap előkészületeiről Takács István tájékoztatott. A budapesti területi ügyvivő miután ismertette a kétnapos programot, a finanszírozásról és a szervezési kérdésekről is tájékoztatott.

Ezt követően aktuális tájékoztatót tartottak vezető tisztségviselőink. Szincsák Gyula ügyvezető alelnök a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum (HÉF) legutóbbi ülésén történtekről, az étkezési térítési díjak ügyében lezajlott szakértői tárgyalásokról, valamint a szerződéses katonák számára Kaposvárott megrendezett szakszervezeti fórumról szólt részletesen is.

Dr. Heiling Ottó alelnök pedig az április 19-i elnökségi ülés napirendi témáiról tájékoztatott, majd a május 11-i választmányi ülés feladatait ismertette. Ezt követően az egyes, költségvetést befolyásoló határozat-tervezetekről tárgyaltak.

A leltározás tapasztalatairól Czövek János főtitkár számolt be, míg a szakszervezeti felhívásra beérkezett pályázatokról Jeszenyi Ildikó tájékoztatott. A szociális és személyügyi ügyvivő információi szerint 31 pályázat érkezett be.

Az Egység 2002 Kft. ellenőrzéséről az elnökség április 19-i ülése után tájékoztatunk - mondta Szincsák Gyula alelnök. Ezt követően az ügyvivők és a titkárok számoltak be az elmúlt időszak során végzett feladatokról. Az ülés végén Szincsák Gyula ügyvezető alelnök azt kérte, hogy mindenki tegye meg a tőle legtöbbet elvárhatót a problémák konszolidált megoldása, a tervszerü és az átgondolt átmenet érdekében. Az ügyvezetés legközelebb április 27-én tart ülést.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Az Egyesült Államok több követelményre hivatkozva, elutasította az ötödik generációs F-35-ös harci repülőgépek eladását Thaiföld részére.

  Háború Művészete magazin

Hajnik László, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős helyettes államtitkára Kanadába látogatott, hogy egyeztessen többek között partnerével, Peter Hammerschmidt-tel, a kanadai Nemzetvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős államtitkárával.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.