2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

FRDÉSZ kontra Liga: Jogszerűtlen volt a kizárás!

Hosz  |  2010. 05. 03., 21:42

Ismeretes, hogy a Fővárosi Bíróságnál tiltakozott a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége (FRDÉSZ) a jogellenes kizárás ellen és azt kérte, hogy a bíróság állítsa vissza az FRDÉSZ tagsági viszonyát és semmisítsen meg minden határozatot, amelyet az ominózus szeptember 24-i Tanácsülés hozott. Az első fokú ítéletet dr. Homolya Szilvia bírónő vezette tanács május 3-án hirdette ki a Fővárosi Bíróságon. E szerint jogszerűtlen volt az FRDÉSZ kizárása, az ítélet megsemmisítette a Liga Tanács szeptember 24-i határozatait. Az ítélettel szemben fellebezni 15 napon belül lehet. Az eseményen jelen volt Szincsák Gyula ügyvezető alelnök és Dr. Kántor Raimund tagozat-titkár is. Az ítélet indokolásának teljes szövegét az alábbiakban olvashatják...

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.