2018. 02. 21. szerda
Eleonóra
: 312 Ft   : 253 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nyertes pályázatok

Hosz  |  2010. 04. 20., 14:43

A Honvédszakszervezet döntött a beérkezett pályázatok támogatásáról a 2010. április 19-i elnökségi ülésen. Mint ismeretes, a Honvédszakszervezet elnöksége az erre a célra elkülönített pénzügyi keretösszeg felhasználására hirdetett pályázatot az alapszervezetek és az önálló csoportok részére. A pályázat célja olyan családi napok megrendezésének támogatása volt, amelyek a Hosz tagok, illetve családtagjaik (gyermekeik) pihenését, regenerálódását szolgálják. Részletek az alábbiakban... 

Ezeknek a rendezvényeknek értékteremtő, értékközvetítő hatása van. A Honvédszakszervezet hagyományának tekinthető, hogy a közösségek fejlesztése, a kohéziós erő megteremtése céljából támogatja a kreatív programokat tagjai és családtagjaik (gyermekeik) számára, melyek azok aktív közremüködésével valósulnak meg.

A családi napok és rendezvények támogatására a költségvetésben elkülönített pénzügyi keret 2010-ben 3.000.000.- Ft.

Családi nap szervezésére 31 pályázat érkezett be, (míg az előző évben 25) az értékelő bizottsághoz. A Honvédszakszervezet elnöksége megemelte a pályázati keretösszeget, minden pályázó támogatásban részesül.

Az alábbiakban a nyertes pályázatok listáját olvashatjuk:

Nyugállományú tagozatBékés megyei szervezete

 

 

MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezredalapszervezet

 

 

MH Veszélyesanyag Ellátó Központ ParancsnokságaPusztavacsi csoport

 

 

MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis

 

 

MH 25. Klapka György Lövészdandár

 

 

Nyugállományú tagozatBudapesti egyesített csoport

 

 

Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem

 

 

MH Bakony Harckiképző KözpontVárpalotai Alapszervezet

 

 

MH KIAK

 

 

Nyugállományú tagozatSzolnoki csoport

 

 

Nyugállományú TagozatNyíregyházi csoport

 

 

MH Légijármü Javítóüzem

 

 

MH 37. II. Rákóczi Ferenc Müszaki Zászlóalj Szentes

 

 

MH 86. Szolnok Helikopter Ezred

 

 

MH VEK 3. Harcanyagraktár

 

 

Nyugállományú Tagozat Gyöngyösi önálló csoport

 

 

Nyugállományú Tagozat Nagykanizsai csoport

 

 

MH Pápa Bázisrepülőtér

 

 

MH ÖHP Alapszervezete

 

 

MH 54 Légtérellenőrző Ezred

 

 

Nyugállományú Tagozat BAZ Megyei Alapszervezet

 

 

MH 5. Bocskai István Lövészdandár Debrecen

 

 

MH 5. Bocskai István LövészdandárHódmezővásárhely

 

 

25/88. Könnyü Vegyes Zászlóalj Szolnok

 

 

Nyugállományú Tagozat Győri csoport

 

 

MH 43. Hír VTE

 

 

MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj

 

 

MH KPÜ

 

 

HM Vezérkari Titkárság

 

 

MH VEK 2. Harcanyagraktár Táborfalva

 

 

Nyugállományú TagozatSzékesfehérvári csoport

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2018. 02. 09., 09:17
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány rendezvényét február 06-07én tartották a Mátraházán található 4. számú KORK-ban. A rendezvény fókuszába a 2018. évi feladatokat, illetve az 1% adománygyűjtő kampány aktualitásait állították...
2018. 02. 05., 14:10
Az egészségügyi szakdolgozók idén novemberben esedékes 8 százalékos béremelését előrehozták január 1-re - jelentette be az emberi erőforrások minisztere szerdán, budapesti sajtótájékoztatón, miután újabb sztrájktárgyalási forduló zajlott a kormány és a reprezentatív szakszervezetek között.
2018-02-05 13:47:08
társadalombiztosítás területén, akár az egészségbiztosításban, akár a nyugellátásoknál, akár a megváltozott munkaképességű személyek ellátásainál az ellátások összege több ellátásfajtánál egy általános mérőszámhoz igazodik, nem a jogosult egyéni jövedelméhez. Ilyen általános mérőszám a minimálbér, illetve az öregségi nyugdíj legkisebb összege. Ezen túlmenően bizonyos ellátások ún. fix összegűek, azaz szintén nem az egyéni keresetektől, jövedelemtől függenek, hanem mindenki számára azonosan határozzák meg.
2018-02-05 11:54:52
Egy történelmi pillanat részesei lehetünk, és ez örömmel tölt el minden magyar embert, a Magyar Honvédség katonáit pedig különösen, hiszen a légiszállítási képesség fontos, különösen a mai modern világban - mondta dr. Simicskó István február 2-án, pénteken, Kecskeméten. A honvédelmi miniszter az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison tartott sajtótájékoztatón hivatalosan is bemutatta a Magyar Honvédség két új csapatszállító repülőgépét.
2018-02-01 15:44:54
Egy hadsereg igazi ereje mindig hitében és szellemiségében rejlik, a százhetven éves Magyar Honvédségnek pedig mindig is a rendíthetetlen bátorság és hazaszeretet adta a karakterét – mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter január 30-án Budapesten, a kétszáz esztendeje született Görgei Artúr tiszteletére rendezett megemlékezésen, ahol a Honvédszakszervezet részéről Czövek János elnök vett részt...
2018-01-31 11:34:38
Szolnokon a MH. 34 Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj és a MH. 88. Könnyű Vegyes Zászlóalj összeolvadásából megalakuló MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Ezred 2017. szeptember 01-jén Szolnok város napján a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében dandárrá alakult…
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

Orosz hírforrások a napokban számoltak be arról, hogy az Orosz Haditengerészet Szu-30SzM pilótái először gyakorolhatták a légi utántöltést, mutatjuk róla a nyilvánosságra hozott videót.

  Háború Művészete magazin

Kína felfuttatta a korai előrejelző és légtérellenőrző (Airborne Early Warning and Control – AEW&C) repülőgépeinek gyártását. Ahogy azt egy kínai katonai repülés szakértő megállapította, ez az „alap repülőgép érettségének” egyik jele.