2024. 03. 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
: 395 Ft   : 365 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Májusi és júniusi rendezvények előtt

Hosz  |  2010. 04. 27., 12:22

Szakszervezetünk ügyvezetésének április 27-i munkaértekezletén az elkövetkező időszak feladatainak megbeszélése során kiemelten egyeztettek a résztvevők a Nyugállományú Tagozat április 29-i Választmányi üléséről, a városligeti Majálisról, a május 4-i elnökségi ülésről, valamint a május 11-i tavaszi Választmányi ülésről. A vezető tisztségviselők, a szakmai és a területi ügyvivők, valamint a képviseleti titkárok részvételével megrendezett eseményt Szincsák Gyula ügyvezető alelnök vezette...

Az elkövetkező időszak feladatainak megbeszélése során kiemelten egyeztettek a résztvevők a Nyugállományú Tagozat április 29-i Választmányi üléséről, a Szentesen, április 30-án megrendezendő Müszakiak napjáról, a városligeti Majálisról, a május 4-i elnökségi ülésről, a május 6-i Alapszabály szerkesztő bizottság ülésről, valamint a május 11-i tavaszi Választmányi ülésről.

 

 

 

A városligeti majális előkészületeiről Kun Ferenc tájékoztatott. A közigazgatási képviselet titkára részletesen is szólt a városligeti programokról, illetve az FRDÉSZ május elsejei kínálatáról.

Ezt követően Szincsák Gyula ügyvezető alelnök rövid – a program költségvetéséről szóló – bevezetője után Takács István a június 17-18-i életmódnap előkészületeiről, illetve szervező munkájáról beszélt. A budapesti területi ügyvivő az utaztatás, a technikai és a személyi biztosítás feladatai mellett az egyes programrészek lebonyolításáról is informálta a megjelenteket. 

 

 

Az egyebekben a nyári aquaparki programokról, így a balatonfüredi, és a ceglédi június 26-i rendezvényekről esett szó. Ezt követően Doszpolyné dr. Mészáros Melinda jogsegélyszolgálat-vezető válaszolt a titkárok és a területi ügyvivők katona-állományt érintő, jogi vonatkozású kérdéseire, Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi ügyvivő pedig a kínálkozó pályázati lehetőségekről tájékoztatott. Az értekezlet végén Szincsák alelnök elmondta, hogy elhárult minden akadály a honvédségi autóbuszok igénybevételével kapcsolatos HM utasítás tervezet aláírása elől.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

20 évvel ezelőtt, 2004. március 16-án érkezett meg Olaszországba két F-104 Starfighter kíséretében az első Eurofighter Typhoon. A jeles évforduló alkalmából nem maradhatott el egy jubileumi festésű példány bemutatása sem.

  Háború Művészete magazin

Széchenyi 2020 europai szociális alap.