2024. 05. 21. kedd
Konstantin
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Májusi és júniusi rendezvények előtt

Hosz  |  2010. 04. 27., 12:22

Szakszervezetünk ügyvezetésének április 27-i munkaértekezletén az elkövetkező időszak feladatainak megbeszélése során kiemelten egyeztettek a résztvevők a Nyugállományú Tagozat április 29-i Választmányi üléséről, a városligeti Majálisról, a május 4-i elnökségi ülésről, valamint a május 11-i tavaszi Választmányi ülésről. A vezető tisztségviselők, a szakmai és a területi ügyvivők, valamint a képviseleti titkárok részvételével megrendezett eseményt Szincsák Gyula ügyvezető alelnök vezette...

Az elkövetkező időszak feladatainak megbeszélése során kiemelten egyeztettek a résztvevők a Nyugállományú Tagozat április 29-i Választmányi üléséről, a Szentesen, április 30-án megrendezendő Müszakiak napjáról, a városligeti Majálisról, a május 4-i elnökségi ülésről, a május 6-i Alapszabály szerkesztő bizottság ülésről, valamint a május 11-i tavaszi Választmányi ülésről.

 

 

 

A városligeti majális előkészületeiről Kun Ferenc tájékoztatott. A közigazgatási képviselet titkára részletesen is szólt a városligeti programokról, illetve az FRDÉSZ május elsejei kínálatáról.

Ezt követően Szincsák Gyula ügyvezető alelnök rövid – a program költségvetéséről szóló – bevezetője után Takács István a június 17-18-i életmódnap előkészületeiről, illetve szervező munkájáról beszélt. A budapesti területi ügyvivő az utaztatás, a technikai és a személyi biztosítás feladatai mellett az egyes programrészek lebonyolításáról is informálta a megjelenteket. 

 

 

Az egyebekben a nyári aquaparki programokról, így a balatonfüredi, és a ceglédi június 26-i rendezvényekről esett szó. Ezt követően Doszpolyné dr. Mészáros Melinda jogsegélyszolgálat-vezető válaszolt a titkárok és a területi ügyvivők katona-állományt érintő, jogi vonatkozású kérdéseire, Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi ügyvivő pedig a kínálkozó pályázati lehetőségekről tájékoztatott. Az értekezlet végén Szincsák alelnök elmondta, hogy elhárult minden akadály a honvédségi autóbuszok igénybevételével kapcsolatos HM utasítás tervezet aláírása elől.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.