2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Májusi és júniusi rendezvények előtt

Hosz  |  2010. 04. 27., 12:22

Szakszervezetünk ügyvezetésének április 27-i munkaértekezletén az elkövetkező időszak feladatainak megbeszélése során kiemelten egyeztettek a résztvevők a Nyugállományú Tagozat április 29-i Választmányi üléséről, a városligeti Majálisról, a május 4-i elnökségi ülésről, valamint a május 11-i tavaszi Választmányi ülésről. A vezető tisztségviselők, a szakmai és a területi ügyvivők, valamint a képviseleti titkárok részvételével megrendezett eseményt Szincsák Gyula ügyvezető alelnök vezette...

Az elkövetkező időszak feladatainak megbeszélése során kiemelten egyeztettek a résztvevők a Nyugállományú Tagozat április 29-i Választmányi üléséről, a Szentesen, április 30-án megrendezendő Müszakiak napjáról, a városligeti Majálisról, a május 4-i elnökségi ülésről, a május 6-i Alapszabály szerkesztő bizottság ülésről, valamint a május 11-i tavaszi Választmányi ülésről.

 

 

 

A városligeti majális előkészületeiről Kun Ferenc tájékoztatott. A közigazgatási képviselet titkára részletesen is szólt a városligeti programokról, illetve az FRDÉSZ május elsejei kínálatáról.

Ezt követően Szincsák Gyula ügyvezető alelnök rövid – a program költségvetéséről szóló – bevezetője után Takács István a június 17-18-i életmódnap előkészületeiről, illetve szervező munkájáról beszélt. A budapesti területi ügyvivő az utaztatás, a technikai és a személyi biztosítás feladatai mellett az egyes programrészek lebonyolításáról is informálta a megjelenteket. 

 

 

Az egyebekben a nyári aquaparki programokról, így a balatonfüredi, és a ceglédi június 26-i rendezvényekről esett szó. Ezt követően Doszpolyné dr. Mészáros Melinda jogsegélyszolgálat-vezető válaszolt a titkárok és a területi ügyvivők katona-állományt érintő, jogi vonatkozású kérdéseire, Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi ügyvivő pedig a kínálkozó pályázati lehetőségekről tájékoztatott. Az értekezlet végén Szincsák alelnök elmondta, hogy elhárult minden akadály a honvédségi autóbuszok igénybevételével kapcsolatos HM utasítás tervezet aláírása elől.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.