2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A nyugállományúak is a választmányi ülésre készültek

Hosz  |  2010. 04. 29., 09:36

Április 29-én a nyugállományú Tagozat is megtartotta a május 11-i Választmányi ülésre felkészülő fórumát. Az ülésen részt vett dr. Heiling Ottó alelnök is...

Az ülés napirendjén a Tagozat elnökségének beszámolója a 2009. évben végzett munkáról és a költségvetésről, illetve a Hosz májusi választmányi ülésén beterjesztésre kerülő határozatok tervezetei szerepeltek.

Miután Sörös István tagozatelnök köszöntötte a megjelenteket, beszámolójában aktuális szakszervezetpolitikai kérdésekről tájékoztatta a résztvevő alapszervezeti- és csoportvezetőket.

Az ülést dr. Oláh Gábor levezető elnök moderálta. A Tagozat most első alkalommal a módosított alapszabályának megfelelően alkalmazta a „létszámarányos” szavazati módszert, amellyel sikerült gördülékenyen - az alapszervezeti - és csoportvezetők megelégedésére – a szavazásokat lebonyolítani.

Az egyebek napirend során pedig aktuális ügyekről, az évközben felvetődött problémákról esett szó. Dr. Heiling Ottó, a szakszervezet alelnöke ekkor válaszolt a felvetődött kérdésekre.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.