2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A nyugállományúak is a választmányi ülésre készültek

Hosz  |  2010. 04. 29., 09:36

Április 29-én a nyugállományú Tagozat is megtartotta a május 11-i Választmányi ülésre felkészülő fórumát. Az ülésen részt vett dr. Heiling Ottó alelnök is...

Az ülés napirendjén a Tagozat elnökségének beszámolója a 2009. évben végzett munkáról és a költségvetésről, illetve a Hosz májusi választmányi ülésén beterjesztésre kerülő határozatok tervezetei szerepeltek.

Miután Sörös István tagozatelnök köszöntötte a megjelenteket, beszámolójában aktuális szakszervezetpolitikai kérdésekről tájékoztatta a résztvevő alapszervezeti- és csoportvezetőket.

Az ülést dr. Oláh Gábor levezető elnök moderálta. A Tagozat most első alkalommal a módosított alapszabályának megfelelően alkalmazta a „létszámarányos” szavazati módszert, amellyel sikerült gördülékenyen - az alapszervezeti - és csoportvezetők megelégedésére – a szavazásokat lebonyolítani.

Az egyebek napirend során pedig aktuális ügyekről, az évközben felvetődött problémákról esett szó. Dr. Heiling Ottó, a szakszervezet alelnöke ekkor válaszolt a felvetődött kérdésekre.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.