2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kétharmad

Hosz  |  2010. 04. 30., 08:13

Hatvan taggal bővült az április 29-i tagtoborzón a Honvédszakszervezet népes tábora. A Magyar Honvédség szentendrei Központi Kiképző Bázisán megrendezett eseményen a résztvevő kilencven szerződéses katona kétharmada a Hosz vonzó szolgáltatásai miatt töltötte ki a belépési nyilatkozatot...

Az elmúlt napokban bevonult szerződéses katonák számára tartot tájékoztató elején Takács István budapesti területi ügyvivő ismertette a szakszervezetünkről szükséges legfontosabb tudnivalókat. Beszélt a közel tízezres tagság által élvezett, alanyi jogon járó szolgáltatásokról, külön kiemelve az ingyenes jogsegélyszolgálatot, a szakszervezeti üdültetést, a hazai és nemzetközi szövetségi kapcsolatainkat, valamint hivatalos lapunkat, az Egység újságot. Ezek után szólt az EDC tagkártya által biztosított helyi, a nagyobb katonai szervezetek állomáshelyein igénybe vehető vásárlói kedvezményekről, valamint a pénzintézeti- és lakáshitelekről is.

Gondolom mindenki azt szeretné, ha a zsebébe pénzt tennénk, ha 4%-os illetményemelést kapna – kérdezte előadása elején Fürst Róbert, a Honvéd Magánnyugdíjpénztár közép-magyarországi régióvezetője.

A nyugdíjpénztárakról szóló hasznos tudnivalók ismertetése során Fürst Róbert elmondta, hogy a jelenlegi nyugdíjhelyzet ellentmondásos, a természetes szaporulat csökkenése, a népességszám korcsoportonkénti változása miatt a nyugdíjkiadások mára már óriási mértéket öltöttek. A régióvezető ezt követően az önkéntes és a magán nyugdíjpénztári tagság előnyeiről, az elmúlt évtized hozameredményeiről, majd az ELSZE árfolyam alakulásáról és a belépés fontosságáról beszélt.

A tájékoztató kérdés-felelekkel zárult, majd a résztvevők kétharmada, azaz hatvan szerződéses katona töltöttek ki a Hosz belépési nyilatkozatát.

További részletek az Egység júniusi számában olvashatók majd - a szerk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.