2024. 04. 19. péntek
Emma
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Együttműködés a tagság érdekében

Hosz  |  2010. 05. 27., 14:11

Hosszú tervező- és szervezőmunka után együttműködési megállapodást kötött a HM Rekreációs és Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. és a Honvédszakszervezet. A két szervezet között május 27-én létrejött megállapodást Nagy Imre ügyvezető és Szincsák Gyula ügyvezető alelnök látta el kézjegyével...

Az eseményt követően a két vezető honlapunknak külön is hangsúlyozta az együttmüködés fontosságát.

Nagy Imre ügyvezető: A HM égisze alá tartozó valamennyi reprezentatív szakszerevezettel nagyon jó kapcsolatot tartunk fenn. Azért is örültünk a Hosz megkeresésének, hiszen velük korábban nem volt formába öntött kapcsolat. Úgy érzem, hogy a civil munkavállalókat képviselő Hodosz mellett a hivatásos és szerződéses katonákat képviselő Hosz-szal is fontos a napi kapcsolattartás, az állandó együttmüködés. Olyan bázisa szeretnénk lenni a katona-állománynak, mely klubként valóban az otthona, kikapcsolódási pontja lehet a tábornokoknak, tiszteknek, tiszthelyetteseknek. A feltételek kidolgozása jelenleg is zajlik, már bevezettük a kártyarendszert, mely szintén erősíti az egyenruhás munkavállalók összetartozását.

Szincsák Gyula ügyvezető alelnök: Azt gondolom, hogy a velünk együttmüködő Kft., mint a honvédségi rendszerben a kultúrát, az üdültetést összefogó szolgáltató - ezt követően - még előnyösebb lehetőségekhez juttatja majd tagjainkat. Külön szeretném kiemelni a vidéki alapszervezeteinket, nyugállományú csoportjainkat, hiszen esetükben az egyénileg biztosított kedvezményeket kiterjeszthetjük a csoportokra, az általuk szervezett közösségi rendezvényekre is.

Az eseményen a HM Rekreációs és Kulturális Nonprofit Kft. részéről Raáb György gazdasági igazgató, Kovács László szakmai igazgató, Benke Tamás és Győrfi András kapcsolattartók, míg a Hosz részéről Bagdi Sándor, az Egység 2002 Kft. ügyvezetője, Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező, valamint Szita Róbert kapcsolattartó vettek még részt.

Az együttmüködés további részleteire az Egység júliusi számában még visszatérünk - a szerk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.