2023. 09. 21. csütörtök
Máté, Mirella
: 386 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Együttműködés a tagság érdekében

Hosz  |  2010. 05. 27., 14:11

Hosszú tervező- és szervezőmunka után együttműködési megállapodást kötött a HM Rekreációs és Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. és a Honvédszakszervezet. A két szervezet között május 27-én létrejött megállapodást Nagy Imre ügyvezető és Szincsák Gyula ügyvezető alelnök látta el kézjegyével...

Az eseményt követően a két vezető honlapunknak külön is hangsúlyozta az együttmüködés fontosságát.

Nagy Imre ügyvezető: A HM égisze alá tartozó valamennyi reprezentatív szakszerevezettel nagyon jó kapcsolatot tartunk fenn. Azért is örültünk a Hosz megkeresésének, hiszen velük korábban nem volt formába öntött kapcsolat. Úgy érzem, hogy a civil munkavállalókat képviselő Hodosz mellett a hivatásos és szerződéses katonákat képviselő Hosz-szal is fontos a napi kapcsolattartás, az állandó együttmüködés. Olyan bázisa szeretnénk lenni a katona-állománynak, mely klubként valóban az otthona, kikapcsolódási pontja lehet a tábornokoknak, tiszteknek, tiszthelyetteseknek. A feltételek kidolgozása jelenleg is zajlik, már bevezettük a kártyarendszert, mely szintén erősíti az egyenruhás munkavállalók összetartozását.

Szincsák Gyula ügyvezető alelnök: Azt gondolom, hogy a velünk együttmüködő Kft., mint a honvédségi rendszerben a kultúrát, az üdültetést összefogó szolgáltató - ezt követően - még előnyösebb lehetőségekhez juttatja majd tagjainkat. Külön szeretném kiemelni a vidéki alapszervezeteinket, nyugállományú csoportjainkat, hiszen esetükben az egyénileg biztosított kedvezményeket kiterjeszthetjük a csoportokra, az általuk szervezett közösségi rendezvényekre is.

Az eseményen a HM Rekreációs és Kulturális Nonprofit Kft. részéről Raáb György gazdasági igazgató, Kovács László szakmai igazgató, Benke Tamás és Győrfi András kapcsolattartók, míg a Hosz részéről Bagdi Sándor, az Egység 2002 Kft. ügyvezetője, Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező, valamint Szita Róbert kapcsolattartó vettek még részt.

Az együttmüködés további részleteire az Egység júliusi számában még visszatérünk - a szerk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 07. 10., 10:55
2023. június 22-én a GFM Foglalkoztatás-felügyeleti Irányítási Főosztálya tájékoztatást adott ki a rendkívüli hőségben történő munkavégzés szabályairól. Miskéri László, a LIGA Szakszervezetek munkavédelmi szakértője szerint a folyadékveszteség pótlása elengedhetetlen.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők
2023-07-11 11:06:10
A Honvédszakszervezet 2023. 07. 08-án a Budapesttől alig 65 km-re található Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén tartotta a szakszervezeti fürdőnap rendezvényét a Magyar Honvédség 175. évfordulójára kiírt programsorozat keretében…
2023-07-10 10:53:05
A szakszervezetek szerint a reálbérek értékének megőrzése érdekében év közben minimum 5-7 százalékos korrekcióra lenne szükség a minimálbér és a garantált bérminimum esetében. Múlt csütörtökön már tárgyalóasztalhoz ültek a munkáltatók és a munkavállalók – mondta az InfoRádiónak a Liga Szakszervezetek elnöke.
2023-07-10 10:50:07
2023. június 19-én a kormány kihirdette, hogy augusztustól SZÉP-kártyával is lehet hidegélelmiszert vásárolni. A szakszervezetek, köztük a LIGA Szakszervezetek, többször sürgették már ezt a megoldást...

  JETfly Magazin

Egy egészen friss hír nyugati szomszédunktól: a 2023. szeptember 20-i bejelentés értelmében Ausztria - hazánkhoz hasonlóan - szintén a brazil KC-390-es közepes, többfeladatú katonai szállító repülőgépet vásárolja meg.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.