2018. 03. 23. péntek
Emőke
: 313 Ft   : 254 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Kecskeméten

Hosz  |  2010. 05. 31., 17:28

A családi napot immár több mint 10 éve rendezi meg a kecskeméti Légijármű Javítóüzem alapszervezete az üzem vezetésével és a helyi Hodosz alapszervezettel együtt. Az elmúlt években egyre színesebb programnak és az egyre olcsóbb részvételi díjnak köszönhetően az idén rekord számú érdeklődő jelentkezett. Az üzem 170 fős teljes létszáma ellenére 320 főnél is többen jelezték részvételi szándékukat az eseményen. Sokan az óvodai, iskolai gyermeknapról mondtak le a \"céges\" rendezvény miatt, hiszen a plakátok szerint tartalmas időtöltésnek ígérkezett, ha valaki meglátogatja a Kecskemét közelében, nagyon kellemes környezetben található Nyíri pihenőparkot...

A kissé szeles és borús reggel ellenére már 10 órára több mint 100 résztvevőt regisztrálhattunk, a kicsik megérkezésük után lovaskocsis pávanézőbe indultak a közeli állatfarmra, majd rajzverseny vette kezdetét. A 11 órára megérkező arcfestőnek akkora sikere volt, hogy majd 3 órán át pingálta a kicsiket.

Közben a sport iránt érdeklődök egy negyedórás aerobik tornán lazították el az izmokat, melyet munkatársnőink frappánsan levezényeltek. Az elmúlt évekhez kísértetiesen hasonlító módon az ebédidőre megérkezett a zápor, így idén is bőrig ázott, aki az ebédért sorba állt. Az éhes, kitartó vendégek marha- és vaddisznópörkölttel csillapíthatták étvágyukat, ami nagyon finomra sikeredett.

A közel két órás eső kissé megzavarta a programot, de a szervezők már csak mosolyognak ezen, hiszen nem múlik el év, hogy ne legyen eső a Családi Napon. Az ijedősebb vendégek össze is szedték a sátorfáikat, és hazamentek, ugyanakkor érkeztek újabbak, akik dacolva az időjárással, mégis kijöttek szórakozni. Végül kora délután folytatódott a program, ugyan a lovaglás elmaradt az eső miatt, de az új elemként idén először rendezett "tüzoltóverseny" a csöpögő eső ellenére nagy sikert hozott a kicsik körében. Ezután egy komoly akadálypálya várta a több mint 70 apróságot, melynek második felét már ismét esőben követték el, ennek ellenére végig sikerült az összes programot játszaniuk.

Természetesen nincs verseny nyeremény nélkül, a családi napot a kecskeméti DECATHLON sportáruház támogatta. Egy 4m-es trambulin, ping-pong asztal, kosárpalánk és foci kapu érkezett felajánlásként, ami tovább színesítette az egész napos, végeredményben sikeres rendezvényt. Ezen kívül a Hosz által biztosított sapkák, yoyok, tollak is gazdára találtak tovább népszerüsítve a katona-szakszervezet hírnevét.A rendezvényen részt vett Koncsecskó László kelet-magyarországi területi ügyvivő, Takács István mb. logisztikai titkár és Mészáros Mária elnökségi tag is.

Szijártó Zsolt

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2018. 01. 18., 14:58
Minden évben az adóbevallások leadásával együtt nyilatkozhatunk adónk 1+1%-ának felajánlásáról. Kérjük Tagjainkat és Szimpatizánsainkat, hogy az idén is támogassák adójuk 1%-val a Honvédszakszervezet által alapított Katonákért Közhasznú Alapítványt.
2018. 03. 13., 11:58
A LIGA Nyugdíjas Bizottság alakuló ülését 2018. március 09-én tartotta meg, ahol egyhangú döntéssel Bálint Zoltánt a Hosz Nyugállományú Tagozat székesfehérvári alapszervezetének vezetőjét választotta meg a Bizottság vezetőjévé.
2018. 03. 21., 10:04
2018. február 16-án Székesfehérváron, február 20-án Kaposváron, február 23-án Veszprémben tartott tájékoztatót Czövek János elnök. A tájékoztatókon hangsúlyozta a Honvédszakszervezet azon törekvéseit, melyek a katonák jobb élet- és szolgálati körülményeit, valamint anyagi elismerését szolgálják…
2018-03-13 13:06:40
Tizenötödik alkalommal rendezte meg a Honvédelmi Minisztérium a Katonaözvegyek Országos Találkozóját a Stefánia Palota − Honvéd Kulturális Központban március 8-án. A Honvédszakszervezetet Szendrei Zoltán alelnök képviselte a rendezvényen...
2018-03-13 11:07:08
„170 évvel ezelőtt Magyarország védekezett, mert megtámadták, mert a hazát meg kellett menteni. Ezt üzeni nekünk 1848/49 forradalma és szabadságharca” – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 12-én, hétfőn, a tárca társadalmi szervezetek részére rendezett központi ünnepségén. A Honvédszakszervezetet Czövek János elnök képviselte a rendezvényen...
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

2018. március 22-én, csütörtökön este lezuhant a Török Légierő egyik F-16C típusú vadászbombázója az ország középső területén, Nevsehir tartomány közelében, Közép-Anatóliában.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban felvételek jelentek meg a Kínai Népi Felszabadító Hadsereg Type 59 harckocsijának távirányítású változatáról, melyet tesztelés közben örökítettek meg. Ez az első alkalom, hogy nyilvánosságra hoztak felvételeket erről a távolról irányított kínai tankról.