2024. 07. 27. szombat
Liliána, Olga
: 392 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Kecskeméten

Hosz  |  2010. 05. 31., 17:28

A családi napot immár több mint 10 éve rendezi meg a kecskeméti Légijármű Javítóüzem alapszervezete az üzem vezetésével és a helyi Hodosz alapszervezettel együtt. Az elmúlt években egyre színesebb programnak és az egyre olcsóbb részvételi díjnak köszönhetően az idén rekord számú érdeklődő jelentkezett. Az üzem 170 fős teljes létszáma ellenére 320 főnél is többen jelezték részvételi szándékukat az eseményen. Sokan az óvodai, iskolai gyermeknapról mondtak le a \"céges\" rendezvény miatt, hiszen a plakátok szerint tartalmas időtöltésnek ígérkezett, ha valaki meglátogatja a Kecskemét közelében, nagyon kellemes környezetben található Nyíri pihenőparkot...

A kissé szeles és borús reggel ellenére már 10 órára több mint 100 résztvevőt regisztrálhattunk, a kicsik megérkezésük után lovaskocsis pávanézőbe indultak a közeli állatfarmra, majd rajzverseny vette kezdetét. A 11 órára megérkező arcfestőnek akkora sikere volt, hogy majd 3 órán át pingálta a kicsiket.

Közben a sport iránt érdeklődök egy negyedórás aerobik tornán lazították el az izmokat, melyet munkatársnőink frappánsan levezényeltek. Az elmúlt évekhez kísértetiesen hasonlító módon az ebédidőre megérkezett a zápor, így idén is bőrig ázott, aki az ebédért sorba állt. Az éhes, kitartó vendégek marha- és vaddisznópörkölttel csillapíthatták étvágyukat, ami nagyon finomra sikeredett.

A közel két órás eső kissé megzavarta a programot, de a szervezők már csak mosolyognak ezen, hiszen nem múlik el év, hogy ne legyen eső a Családi Napon. Az ijedősebb vendégek össze is szedték a sátorfáikat, és hazamentek, ugyanakkor érkeztek újabbak, akik dacolva az időjárással, mégis kijöttek szórakozni. Végül kora délután folytatódott a program, ugyan a lovaglás elmaradt az eső miatt, de az új elemként idén először rendezett "tüzoltóverseny" a csöpögő eső ellenére nagy sikert hozott a kicsik körében. Ezután egy komoly akadálypálya várta a több mint 70 apróságot, melynek második felét már ismét esőben követték el, ennek ellenére végig sikerült az összes programot játszaniuk.

Természetesen nincs verseny nyeremény nélkül, a családi napot a kecskeméti DECATHLON sportáruház támogatta. Egy 4m-es trambulin, ping-pong asztal, kosárpalánk és foci kapu érkezett felajánlásként, ami tovább színesítette az egész napos, végeredményben sikeres rendezvényt. Ezen kívül a Hosz által biztosított sapkák, yoyok, tollak is gazdára találtak tovább népszerüsítve a katona-szakszervezet hírnevét.A rendezvényen részt vett Koncsecskó László kelet-magyarországi területi ügyvivő, Takács István mb. logisztikai titkár és Mészáros Mária elnökségi tag is.

Szijártó Zsolt

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 25., 13:35
A Magyar Közlöny 2024. évi 69. számában 2024. június 28-án kihirdetésre került a honvédek jogállásáról szóló 137/2024. (VI. 28.) Korm. rendelet (Hjkr.)
2024. 07. 26., 09:48
2024.07.23-án Bazsik István elnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő tartott tájékoztatót Tatán
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.

  JETfly Magazin

2024. július 22-én újabb mérföldkövet jelentő eseményt regisztrálhatott a Szlovák Légierő: megérkezett az első két F-16 Block 70 vadászbombázó északi szomszédunk Malacky-Kuchyňa Légibázisára.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.