2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 393 Ft   : 370 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Kecskeméten

Hosz  |  2010. 05. 31., 17:28

A családi napot immár több mint 10 éve rendezi meg a kecskeméti Légijármű Javítóüzem alapszervezete az üzem vezetésével és a helyi Hodosz alapszervezettel együtt. Az elmúlt években egyre színesebb programnak és az egyre olcsóbb részvételi díjnak köszönhetően az idén rekord számú érdeklődő jelentkezett. Az üzem 170 fős teljes létszáma ellenére 320 főnél is többen jelezték részvételi szándékukat az eseményen. Sokan az óvodai, iskolai gyermeknapról mondtak le a \"céges\" rendezvény miatt, hiszen a plakátok szerint tartalmas időtöltésnek ígérkezett, ha valaki meglátogatja a Kecskemét közelében, nagyon kellemes környezetben található Nyíri pihenőparkot...

A kissé szeles és borús reggel ellenére már 10 órára több mint 100 résztvevőt regisztrálhattunk, a kicsik megérkezésük után lovaskocsis pávanézőbe indultak a közeli állatfarmra, majd rajzverseny vette kezdetét. A 11 órára megérkező arcfestőnek akkora sikere volt, hogy majd 3 órán át pingálta a kicsiket.

Közben a sport iránt érdeklődök egy negyedórás aerobik tornán lazították el az izmokat, melyet munkatársnőink frappánsan levezényeltek. Az elmúlt évekhez kísértetiesen hasonlító módon az ebédidőre megérkezett a zápor, így idén is bőrig ázott, aki az ebédért sorba állt. Az éhes, kitartó vendégek marha- és vaddisznópörkölttel csillapíthatták étvágyukat, ami nagyon finomra sikeredett.

A közel két órás eső kissé megzavarta a programot, de a szervezők már csak mosolyognak ezen, hiszen nem múlik el év, hogy ne legyen eső a Családi Napon. Az ijedősebb vendégek össze is szedték a sátorfáikat, és hazamentek, ugyanakkor érkeztek újabbak, akik dacolva az időjárással, mégis kijöttek szórakozni. Végül kora délután folytatódott a program, ugyan a lovaglás elmaradt az eső miatt, de az új elemként idén először rendezett "tüzoltóverseny" a csöpögő eső ellenére nagy sikert hozott a kicsik körében. Ezután egy komoly akadálypálya várta a több mint 70 apróságot, melynek második felét már ismét esőben követték el, ennek ellenére végig sikerült az összes programot játszaniuk.

Természetesen nincs verseny nyeremény nélkül, a családi napot a kecskeméti DECATHLON sportáruház támogatta. Egy 4m-es trambulin, ping-pong asztal, kosárpalánk és foci kapu érkezett felajánlásként, ami tovább színesítette az egész napos, végeredményben sikeres rendezvényt. Ezen kívül a Hosz által biztosított sapkák, yoyok, tollak is gazdára találtak tovább népszerüsítve a katona-szakszervezet hírnevét.A rendezvényen részt vett Koncsecskó László kelet-magyarországi területi ügyvivő, Takács István mb. logisztikai titkár és Mészáros Mária elnökségi tag is.

Szijártó Zsolt

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról már közösségi oldalunkon is beszámoltunk, 2024. április 8-18. között rendezik meg a Görög Légierő Andravida légibázisán az INIOCHOS 2024 nemzetközi hadgyakorlatot. Olvasóinknak most az első spotter napról mutatunk fotókat!

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.