2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Kecskeméten

Hosz  |  2010. 05. 31., 17:28

A családi napot immár több mint 10 éve rendezi meg a kecskeméti Légijármű Javítóüzem alapszervezete az üzem vezetésével és a helyi Hodosz alapszervezettel együtt. Az elmúlt években egyre színesebb programnak és az egyre olcsóbb részvételi díjnak köszönhetően az idén rekord számú érdeklődő jelentkezett. Az üzem 170 fős teljes létszáma ellenére 320 főnél is többen jelezték részvételi szándékukat az eseményen. Sokan az óvodai, iskolai gyermeknapról mondtak le a \"céges\" rendezvény miatt, hiszen a plakátok szerint tartalmas időtöltésnek ígérkezett, ha valaki meglátogatja a Kecskemét közelében, nagyon kellemes környezetben található Nyíri pihenőparkot...

A kissé szeles és borús reggel ellenére már 10 órára több mint 100 résztvevőt regisztrálhattunk, a kicsik megérkezésük után lovaskocsis pávanézőbe indultak a közeli állatfarmra, majd rajzverseny vette kezdetét. A 11 órára megérkező arcfestőnek akkora sikere volt, hogy majd 3 órán át pingálta a kicsiket.

Közben a sport iránt érdeklődök egy negyedórás aerobik tornán lazították el az izmokat, melyet munkatársnőink frappánsan levezényeltek. Az elmúlt évekhez kísértetiesen hasonlító módon az ebédidőre megérkezett a zápor, így idén is bőrig ázott, aki az ebédért sorba állt. Az éhes, kitartó vendégek marha- és vaddisznópörkölttel csillapíthatták étvágyukat, ami nagyon finomra sikeredett.

A közel két órás eső kissé megzavarta a programot, de a szervezők már csak mosolyognak ezen, hiszen nem múlik el év, hogy ne legyen eső a Családi Napon. Az ijedősebb vendégek össze is szedték a sátorfáikat, és hazamentek, ugyanakkor érkeztek újabbak, akik dacolva az időjárással, mégis kijöttek szórakozni. Végül kora délután folytatódott a program, ugyan a lovaglás elmaradt az eső miatt, de az új elemként idén először rendezett "tüzoltóverseny" a csöpögő eső ellenére nagy sikert hozott a kicsik körében. Ezután egy komoly akadálypálya várta a több mint 70 apróságot, melynek második felét már ismét esőben követték el, ennek ellenére végig sikerült az összes programot játszaniuk.

Természetesen nincs verseny nyeremény nélkül, a családi napot a kecskeméti DECATHLON sportáruház támogatta. Egy 4m-es trambulin, ping-pong asztal, kosárpalánk és foci kapu érkezett felajánlásként, ami tovább színesítette az egész napos, végeredményben sikeres rendezvényt. Ezen kívül a Hosz által biztosított sapkák, yoyok, tollak is gazdára találtak tovább népszerüsítve a katona-szakszervezet hírnevét.A rendezvényen részt vett Koncsecskó László kelet-magyarországi területi ügyvivő, Takács István mb. logisztikai titkár és Mészáros Mária elnökségi tag is.

Szijártó Zsolt

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.