2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktuális ügyek a szerződéses szekció előtt

Hosz  |  2010. 06. 02., 16:30

A Hosz Szerződéses Szekciójának elnöksége megtartotta június 2-i ülését. A találkozón Szijártó Zsolt, Bíri Viktor, Rácz Sándor elnökségi tagokon kívül meghívottként részt vett Rubos Róbert tatai és Farkas Diána kaposvári szerződéses katonatársunk is. Szincsák Gyula beszámolóját követően a június 23-ra tervezett Szerződéses Küldöttgyűlés napirendjét egyeztettük, valamint szó esett a szekció elnökségének, összetételének újragondolásáról is, melyet a küldöttekkel együtt kívánunk megoldani…

Az ülésen felkértünk minden alapszervezeti vezetőt és szerződéses küldöttet, hogy ellenőrizzék, majd a központi iroda felé jelezzék, hogy náluk lett-e szerződéses küldött megválasztva, illetve ha igen, akkor annak személyéről pontosítson az irodával a gördülékeny küldöttgyülés lebonyolításának érdekében. A június 2-i ülésen az SZMSZ módosítással is foglalkoztunk, javaslatunkat a küldöttek elé tárjuk június 23-án. A HM, MH személyi változása véleményünk szerint indokolja, hogy bemutatkozzunk az új katonai vezetésnek és együttmüködésünket felajánlva tájékoztassuk az elmúlt években – a szerződéses katonák érdekében – tett erőfeszítéseinkről és arra kérjük a vezetőket, hogy a bennünket érintő kérdésekben egyeztessenek a Honvédszakszervezettel is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.