2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Pusztavacson

Hosz  |  2010. 06. 16., 15:56

Az MH Veszélyesanyag Ellátó Központ pusztavacsi Hosz csoportja június 5-én tartotta immár hagyományos Családi Napját a Rosszcsontok Paintball & Airsoft pályán, Dabason. Szerencsére, az immár egyhónapos esőzés után ragyogó napsütés örvendeztette meg a rendezvényen résztvevő családokat. A támogatást a Hosz által kiírt pályázaton nyerte a pusztavacsi csoport…

Volt itt minden: tavirózsákkal ékesített horgásztó, strand-röplabda pálya, darts, lőpálya, íjászat, foci és az elmaradhatatlan kommandók közötti ádáz küzdelem.

Mindenki - a tíz hónapos kisgyerektől az ötven feletti korosztályig – megtalálta a neki megfelelő elfoglaltságot. A családok kikapcsolódtak, pihentek, beszélgettek, feltöltődtek. Étel-italból sem volt hiány: délelőtt pogácsa, kávé, ásványvíz, üdítő italok, délben pedig babgulyás és sütemény várta a családokat.

A rendezvényen részt vett az alakulat parancsnokhelyettese, Nagy Attila alezredes, a Hosz elnökségét pedig Mészáros Mária elnökségi tag, logisztikai képviseletvezető reprezentálta.

A rendezvény este ért véget, a családok kipihenve, feltöltődve, a következő autóbusz kirándulás-, és a jövőre ugyanitt találkozás reményében búcsúztak el egymástól és mentek haza.

Vágány Sándor csoportvezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.