2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Délután és este focivébé, délelőtt öregfiúk torna

Hosz  |  2010. 06. 18., 18:07

A Honvéd Auróra Se idei öregfiúk tornáját - június 18-án - szakadó esőben rendezték meg. A zuglói Kövér Lajos utcai sportcentrumban a HM KPÜ, a KBH, a KFH, az MH LEK és a Hosz csapatainak részvételével megrendezett sporteseményen az együttesek körmérkőzést vívtak egymással, ahol a 2X12 perces csaták sok erőt kivettek a játékosokból, hiszen a vizes, csúszós műfüves pálya nem egyszer megnehezítette a labdakezelést és persze a gólszerzést is...

A dél-afrikai foci világbajnokság eseményeit követő öregfiúk még a torna első sípszava előtt megbezsélték az előző nap legfontosabb történéseit, majd elkezdődtek az első 2X12 perces csaták.

A mieinknek sajnos ez alkalommal nem ment a gólgyártás, adósak maradtunk a szebbnél szebb találatokkal, így az előkelő ötödik hely lett a szakszervezeti csapaté.

A tornát az MH LEK csapata nyerte, a gólkirályi címet pedig a jobb oldali képen piros mezt viselő Kömpf Gyula szerezte meg (balra Sándor Roland, középen Bazsik István, a Hosz csapatának oszlopos tagjai).

A legjobb kapus a KBH hálóőre lett. A legjobb három csapat részére felajánlott különdíjakat Farkas László, a Honvéd Auróra Se elnöke adta át.

Gratulálunk!!!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.