2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 399 Ft   : 374 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Délután és este focivébé, délelőtt öregfiúk torna

Hosz  |  2010. 06. 18., 18:07

A Honvéd Auróra Se idei öregfiúk tornáját - június 18-án - szakadó esőben rendezték meg. A zuglói Kövér Lajos utcai sportcentrumban a HM KPÜ, a KBH, a KFH, az MH LEK és a Hosz csapatainak részvételével megrendezett sporteseményen az együttesek körmérkőzést vívtak egymással, ahol a 2X12 perces csaták sok erőt kivettek a játékosokból, hiszen a vizes, csúszós műfüves pálya nem egyszer megnehezítette a labdakezelést és persze a gólszerzést is...

A dél-afrikai foci világbajnokság eseményeit követő öregfiúk még a torna első sípszava előtt megbezsélték az előző nap legfontosabb történéseit, majd elkezdődtek az első 2X12 perces csaták.

A mieinknek sajnos ez alkalommal nem ment a gólgyártás, adósak maradtunk a szebbnél szebb találatokkal, így az előkelő ötödik hely lett a szakszervezeti csapaté.

A tornát az MH LEK csapata nyerte, a gólkirályi címet pedig a jobb oldali képen piros mezt viselő Kömpf Gyula szerezte meg (balra Sándor Roland, középen Bazsik István, a Hosz csapatának oszlopos tagjai).

A legjobb kapus a KBH hálóőre lett. A legjobb három csapat részére felajánlott különdíjakat Farkas László, a Honvéd Auróra Se elnöke adta át.

Gratulálunk!!!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.