2023. 06. 10. szombat
Gréta, Margit
: 369 Ft   : 343 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Baráti találkozó Veszprémben

Hosz  |  2010. 06. 19., 18:43

Az MH Légierő Parancsnokság 2007-es megszüntetése emlékére, hagyományt teremtő céllal minden évben találkoznak az egykor Veszprémben szolgáló nyugállományú és aktív katonák. A mintegy négyszáz vendég között megjelentek az eseményen a volt légierő- és csapatrepülő parancsnokok, az egykor és jelenleg is magas beosztásban lévő tábornokok és főtisztek. A veszprémi Schönherz Zoltán sportpályán - immár harmadszor - lebonyolított eseményen a Hosz volt és jelenlegi aktivistái mobil ledfalon hirdették a norvég projektről szükséges legfontosabb tudnivalókat...

Noha felhőszakadással indult a program, a késő délelőtti órákban már kitünő hangulat uralkodott a színpad környékén. Mobil ledfalunknál Kirr Géza és Gál Ernő segítettek eligazodni a fontos tudnivalók között, majd a katonák sikeres munkaerő-piaci reintegrációjáért felelős norvég projektet hirdető játék- és ajándéktárgyakat osztottak ki az érdeklődőknek. Persze arra is lehetőség volt, hogy a legkisebbek szimulátorokon gyakoroljanak.

Veszprém város Helyőrségi Müvelődési Otthon szervezésében táncegyüttes, zeneiskola és persze a Légierő Zenekar is fellépett. A szórakoztató jellegü ,,baráti törzstalálkozó " igazán jól sikerült, hiszen a zápor elmúltával lehetett sportolni, sütni, főzni, finomakat enni, inni és persze a baráti találkozások és beszélgetések sem maradhattak el.   

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Az Egyesült Államok több követelményre hivatkozva, elutasította az ötödik generációs F-35-ös harci repülőgépek eladását Thaiföld részére.

  Háború Művészete magazin

Hajnik László, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős helyettes államtitkára Kanadába látogatott, hogy egyeztessen többek között partnerével, Peter Hammerschmidt-tel, a kanadai Nemzetvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős államtitkárával.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.