2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Benkő Tibor altábornagy: Első a biztonság

Hosz  |  2010. 06. 30., 21:07

Interjút adott az Egység újságnak a HM Honvéd Vezérkar új főnöke, Benkő Tibor altábornagy. A június 6-óta hivatalban lévő első számú katonai vezető készségesen válaszolt a felelős szerkesztő által feltett - elsősorban a Magyar Honvédség feladatait, a vezérkar új struktúráját, az afganisztáni missziót, az önkéntes tartalékos katonai intézményrendszert, a rekonverziót és természetesen az érdekvédelmet érintő - kérdésekre. A vezérkar főnöke hangsúlyozta, hogy minden meghozott és a jövőben meghozandó intézkedés elsősorban katonáink, illetve a szolgálatteljesítés biztonságát szolgálja. Benkő altábornaggyal készített interjút az Egység augusztusi száma közli majd.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.