2024. 04. 14.
Tibor
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Pápán

Hosz  |  2010. 07. 12., 14:09

A pápai Malom-tó Horgász – és Szabadidő Központ adott otthont július 3-án, szombaton repülőtér –bázis személyi állományának és családtagjaik számára az immár a hagyománynak számító családi napjának. A színes programok a reggeli óráktól a színpadon, a tóparton és a környező füves területeken felállított sátrakban folyamatosan zajlottak...

A Légierő Zenekar 10 órakor kezdődő fellépésekor már javában folyt a sok izgalmat hozó kispályás labdarugó mérkőzés. A hat benevezett csapatból a győztesnek járó trófeát a Repülőtér Üzembentartó Szakasz játékosai hódították el.

A horgászversenyen több mint húsz versenyző indult. Domonkos Miklós ezredes, bázisparancsnok is pecabotot ragadott, és szeretett hobbijának hódolva várta a kapást. Akitől elpártolt  a „horgászszerencse” és fogás nélkül maradt, várta a babgulyás ill. vigasztalódhatott. a Pápa Környéki Vadásztársaságok ínycsiklandó vadpörkölt kóstolóján.

A Rebel-Lion Tánc-Sport Egyesület előadásában salsa és modern táncbemutató volt, illetve a Megafon Zenei Egyesület népszerü musical részletekkel szórakoztatta az egybegyülteket.

Kicsik és nagyok számára is lebilincselő látványosságot nyújtott a Pápai Rendőrkapitányság professzionális kutyás bemutatója.

A gyerekek sem maradtak programok nélkül. Lufi bohóc játszott velük, légvárban ugrándozhattak, felmászhattak a bázis kiállított technikai eszközeire. Lehetőség nyílt pónilóvaglásra, arcfestésre és kézügyességi játékokra.

A rendezvény nagyszerü hangulatban, remek időjárásban zajlott le, zárszóként azt mondanám a foglalkozás elérte a célját. Vendéglátónktól úgy búcsúztunk, jövőre ugyanitt.

                                                          Bozzayné Horkay Renáta, PBRT alapszervezet vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. április 12-én, pénteken nem sokkal fél 10 után érkezett meg Kecskemétre a magyar részre készült, PT-ZHP ideiglenes lajstrommal ellátott KC-390-es katonai szállítógép. Helyszíni fotókkal frissítjük cikkünket!

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.