2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Pápán

Hosz  |  2010. 07. 12., 14:09

A pápai Malom-tó Horgász – és Szabadidő Központ adott otthont július 3-án, szombaton repülőtér –bázis személyi állományának és családtagjaik számára az immár a hagyománynak számító családi napjának. A színes programok a reggeli óráktól a színpadon, a tóparton és a környező füves területeken felállított sátrakban folyamatosan zajlottak...

A Légierő Zenekar 10 órakor kezdődő fellépésekor már javában folyt a sok izgalmat hozó kispályás labdarugó mérkőzés. A hat benevezett csapatból a győztesnek járó trófeát a Repülőtér Üzembentartó Szakasz játékosai hódították el.

A horgászversenyen több mint húsz versenyző indult. Domonkos Miklós ezredes, bázisparancsnok is pecabotot ragadott, és szeretett hobbijának hódolva várta a kapást. Akitől elpártolt  a „horgászszerencse” és fogás nélkül maradt, várta a babgulyás ill. vigasztalódhatott. a Pápa Környéki Vadásztársaságok ínycsiklandó vadpörkölt kóstolóján.

A Rebel-Lion Tánc-Sport Egyesület előadásában salsa és modern táncbemutató volt, illetve a Megafon Zenei Egyesület népszerü musical részletekkel szórakoztatta az egybegyülteket.

Kicsik és nagyok számára is lebilincselő látványosságot nyújtott a Pápai Rendőrkapitányság professzionális kutyás bemutatója.

A gyerekek sem maradtak programok nélkül. Lufi bohóc játszott velük, légvárban ugrándozhattak, felmászhattak a bázis kiállított technikai eszközeire. Lehetőség nyílt pónilóvaglásra, arcfestésre és kézügyességi játékokra.

A rendezvény nagyszerü hangulatban, remek időjárásban zajlott le, zárszóként azt mondanám a foglalkozás elérte a célját. Vendéglátónktól úgy búcsúztunk, jövőre ugyanitt.

                                                          Bozzayné Horkay Renáta, PBRT alapszervezet vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.