2023. 09. 26. kedd
Jusztina, Pál
: 390 Ft   : 368 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Pápán

Hosz  |  2010. 07. 12., 14:09

A pápai Malom-tó Horgász – és Szabadidő Központ adott otthont július 3-án, szombaton repülőtér –bázis személyi állományának és családtagjaik számára az immár a hagyománynak számító családi napjának. A színes programok a reggeli óráktól a színpadon, a tóparton és a környező füves területeken felállított sátrakban folyamatosan zajlottak...

A Légierő Zenekar 10 órakor kezdődő fellépésekor már javában folyt a sok izgalmat hozó kispályás labdarugó mérkőzés. A hat benevezett csapatból a győztesnek járó trófeát a Repülőtér Üzembentartó Szakasz játékosai hódították el.

A horgászversenyen több mint húsz versenyző indult. Domonkos Miklós ezredes, bázisparancsnok is pecabotot ragadott, és szeretett hobbijának hódolva várta a kapást. Akitől elpártolt  a „horgászszerencse” és fogás nélkül maradt, várta a babgulyás ill. vigasztalódhatott. a Pápa Környéki Vadásztársaságok ínycsiklandó vadpörkölt kóstolóján.

A Rebel-Lion Tánc-Sport Egyesület előadásában salsa és modern táncbemutató volt, illetve a Megafon Zenei Egyesület népszerü musical részletekkel szórakoztatta az egybegyülteket.

Kicsik és nagyok számára is lebilincselő látványosságot nyújtott a Pápai Rendőrkapitányság professzionális kutyás bemutatója.

A gyerekek sem maradtak programok nélkül. Lufi bohóc játszott velük, légvárban ugrándozhattak, felmászhattak a bázis kiállított technikai eszközeire. Lehetőség nyílt pónilóvaglásra, arcfestésre és kézügyességi játékokra.

A rendezvény nagyszerü hangulatban, remek időjárásban zajlott le, zárszóként azt mondanám a foglalkozás elérte a célját. Vendéglátónktól úgy búcsúztunk, jövőre ugyanitt.

                                                          Bozzayné Horkay Renáta, PBRT alapszervezet vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

A szélestörzsű flotta megújításának felgyorsítása érdekében a korábban leadott megrendelést kiegészítve újabb 50 darab Airbus A350-es repülőgépet rendel az Air France-KLM Csoport. A francia-holland vállalat fogja a legtöbb A350-est üzemeltetni a világon az évtized végére.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.