2023. 03. 25. szombat
Irén, Írisz
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Laktanya cserebere

Hosz  |  2010. 07. 16., 11:18

Július 19-én, az átadás-átvételi jegyzőkönyv aláírásával az ORFK átveszi a Zách utcai Maléter Pál laktanya vagyonkezelői jogait a Honvédelmi Minisztériumtól. De vajon milyen döntések és intézkedések vezetett idáig, miért kellett Budapest legmodernebb laktanyájából lényegesen rosszabb munkakörülmények közé költözni a HM és az MH szervezetek több mint nyolcszáz katonájának, milyen forrásból és mikor újítják fel a Budaörsi úton lévő - már-már elfeledett - Petőfi laktanyát? Többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ szerkesztőségünk. Oknyomozásunk eredményeit az Egység augusztusi számában tesszük közzé.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.