2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szent László menet Tatán

Hosz  |  2010. 07. 21., 16:38

Nagyon  érdeklődés mellett rendezte meg alakulatunk az idei évben is a fegyveres és rendvédelmi szervek, valamint a bátor civilek részére a Szent László menetet. Nagy kihívás volt ez minden egyéni és csapatban induló résztvevő számára, mert a megteendő  km-ek mellett az indulás napját az égiek is támogatták. Különböző  hosszúságú távokon próbálhatták ki erőnlétüket és kitartásukat az indulók...

Volt olyan bátor jelentkező is aki a rajt előtt 1 órával döntötte el, hogy kipróbálja az erejét. Alapszervezetünk helyetteséről Demeter György zászlósról van szó, aki sikeresen végrehajtotta a bronz távot,mely hegyen-völgyön keresztül 33 km volt. A 33, 53,73 km-es távot az indulók  sikeresen teljesítették. A  leghosszabb távon induló, leghamarabb a célba érő női és férfi szakszervezeti tag részére Czövek János a Hosz főtitkára kupát adott át.

Horváthné Ica

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.