2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tábortűz, majd hazautazás

Hosz  |  2010. 08. 15., 11:34

Sikeres tábortűzzel és a hétközi vetélkedők eredményhirdetésével igazán fantasztikus hangulatban ért véget az augusztus 9-15 között - a Hosz és az Egység 2002 Kft. által - megrendezett békésszentandrási gyermektáborunk. Az idei belvíz- és árvíz károsult katonák gyermekeinek, illetve a katasztrófahelyzet elleni védekezésben részt vett tagjaink fiainak és leányainak - összesen húsz 8-16 év közötti gyermeknek - szervezett szakszervezeti tábor történéseiről és szereplőiről bő beszámolót olvashatnak majd az Egység újság szeptemberi számában. Az augusztus 15-i ebédet követően, vasárnap délután valamennyi táborlakó szerencsésen hazaérkezett szüleihez.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.