2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Koporsóját a nemzet zászlaja borítja

Hosz  |  2010. 08. 29., 17:45

Hazahozták Magyarországra Pappné Ábrahám Judit posztumusz hadnagy földi maradványait. Az Afganisztánban hősi halált halt magyar katona holttestét - gyászoló családtagjai, valamint a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség vezetőinek jelenlétében – augusztus 29-én – katonai tiszteletadással fogadták Kecskeméten, az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison. Pappné Ábrahám Judit posztumusz hadnagyot, a Magyar Honvédség hősi halottját augusztus 30-án, szülőfalujában, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Alacskán helyezik végső nyugalomra.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.