2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Zsúfolt lesz az ősz: Munkaértekezletet tartott az ügyvezetés

Hosz  |  2010. 09. 08., 09:38

A szeptember 7-i munkaértekezleten, az aktuális ügyekről szóló tájékoztatójában Szincsák Gyula ügyvezető alelnök - egyebek mellett - a legutóbbi időszak érdekegyeztetési történéseiről (SZÉF ülés, FRDÉSZ elnökségi ülés) beszélt, de a HÉF őszi munkájának beindításáról is szólt. A munkaértekezleten - a megjelent vezető tisztségviselők, ügyvivők és képviseleti titkárok - megbeszélést folytattak a szeptember 16-i elnökségi ülés előkészítéséről, illetve annak napirendi témáiról is. Az ülés végén - Czövek János főtitkár vezetésével - az őszi rendezvények (Visegrádi Négyek Találkozója, SZKOT, Katonanői konferencia, Képviseleti értekezletek, őszi választmányi ülés és továbbképzés) előkészítéséről, megszervezéséről egyeztettek.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.