2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Zsúfolt lesz az ősz: Munkaértekezletet tartott az ügyvezetés

Hosz  |  2010. 09. 08., 09:38

A szeptember 7-i munkaértekezleten, az aktuális ügyekről szóló tájékoztatójában Szincsák Gyula ügyvezető alelnök - egyebek mellett - a legutóbbi időszak érdekegyeztetési történéseiről (SZÉF ülés, FRDÉSZ elnökségi ülés) beszélt, de a HÉF őszi munkájának beindításáról is szólt. A munkaértekezleten - a megjelent vezető tisztségviselők, ügyvivők és képviseleti titkárok - megbeszélést folytattak a szeptember 16-i elnökségi ülés előkészítéséről, illetve annak napirendi témáiról is. Az ülés végén - Czövek János főtitkár vezetésével - az őszi rendezvények (Visegrádi Négyek Találkozója, SZKOT, Katonanői konferencia, Képviseleti értekezletek, őszi választmányi ülés és továbbképzés) előkészítéséről, megszervezéséről egyeztettek.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.