2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fontos feladatok előtt

Hosz  |  2010. 10. 14., 15:45

Az ügyvezetés október 14-i ülésén a következő időszak operatív teendőit egyeztettük. Az ügyvivők és a képviseleti titkárok Czövek János főtitkár vezetésével az október 18-21 közötti Visegrádi Négyek Találkozójáról, az október 26-i rendkívüli kongresszusról, a november 17-i őszi választmányi ülésről, majd az évzáró szakszervezeti rendezvényünkről folytattak megbeszélést. A munkaértekezleten az aktuális eseményekről, így az elmúlt napok szakszervezeti tájékoztatóiról, valamint az FRDÉSZ elnökségi ülésén történtekről is szó esett... 

A rendkívüli kongresszussal összefüggésben a delegálásról, az eseményre vonatkozó árajánlatról, a szervezési kérdésekről, valamint a rendkívüli kongresszus lefolyásáról egyeztettek a megjelent tisztségviselők.

Az október 18-21 között Erdőbényén lebonyolítandó Visegrádi Négyek Csoport Katonai Érdekvédelmi Szervezeteinek 12. Találkozójáról elhangzott, hogy jól haladnak az előkészületek. Koncsecskó László területi ügyvivő beszámolt az eddig elvégzett szervezési feladatokról, majd a pontos programról istájékoztatott.

Ezt követően a november 17-i őszi választmányi ülésről, majd az azt követő képzésről, katonanői küldöttgyülésről és az elnökségi ülés balatonkenesei előkészületeiről esett szó. A tervezett programról és szervezési feladatokról Nagy Károly területi ügyvivő adott információkat.

Az évzáró szakszervezeti rendezvényünket december 18-19-én tartjuk a Fővárosi Nagycirkuszban. A program részleteiről tájékoztató Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező elmondta, hogy az 1100 fős befogadóképesség miatt elképzelhető, hogy 2 előadásra kerül sor. Honlapunkon hamarosan elolvashatja a müsor részleteit is - a szerk.  

Ezt követően Czövek János főtitkár az október 12-i pusztavacsi, majd az október 13-i várpalotai szakszervezeti tájékoztató rendezvények részleteiről tájékoztatott, majd e sorok írója a legutóbbi FRDÉSZ elnökségi ülésről számolt be. Ez utóbbi eseményről ,,Hogyan tovább FRDÉSZ?" címmel olvashatnak weblapunkon.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.