2024. 04. 19. péntek
Emma
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fontos feladatok előtt

Hosz  |  2010. 10. 14., 15:45

Az ügyvezetés október 14-i ülésén a következő időszak operatív teendőit egyeztettük. Az ügyvivők és a képviseleti titkárok Czövek János főtitkár vezetésével az október 18-21 közötti Visegrádi Négyek Találkozójáról, az október 26-i rendkívüli kongresszusról, a november 17-i őszi választmányi ülésről, majd az évzáró szakszervezeti rendezvényünkről folytattak megbeszélést. A munkaértekezleten az aktuális eseményekről, így az elmúlt napok szakszervezeti tájékoztatóiról, valamint az FRDÉSZ elnökségi ülésén történtekről is szó esett... 

A rendkívüli kongresszussal összefüggésben a delegálásról, az eseményre vonatkozó árajánlatról, a szervezési kérdésekről, valamint a rendkívüli kongresszus lefolyásáról egyeztettek a megjelent tisztségviselők.

Az október 18-21 között Erdőbényén lebonyolítandó Visegrádi Négyek Csoport Katonai Érdekvédelmi Szervezeteinek 12. Találkozójáról elhangzott, hogy jól haladnak az előkészületek. Koncsecskó László területi ügyvivő beszámolt az eddig elvégzett szervezési feladatokról, majd a pontos programról istájékoztatott.

Ezt követően a november 17-i őszi választmányi ülésről, majd az azt követő képzésről, katonanői küldöttgyülésről és az elnökségi ülés balatonkenesei előkészületeiről esett szó. A tervezett programról és szervezési feladatokról Nagy Károly területi ügyvivő adott információkat.

Az évzáró szakszervezeti rendezvényünket december 18-19-én tartjuk a Fővárosi Nagycirkuszban. A program részleteiről tájékoztató Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező elmondta, hogy az 1100 fős befogadóképesség miatt elképzelhető, hogy 2 előadásra kerül sor. Honlapunkon hamarosan elolvashatja a müsor részleteit is - a szerk.  

Ezt követően Czövek János főtitkár az október 12-i pusztavacsi, majd az október 13-i várpalotai szakszervezeti tájékoztató rendezvények részleteiről tájékoztatott, majd e sorok írója a legutóbbi FRDÉSZ elnökségi ülésről számolt be. Ez utóbbi eseményről ,,Hogyan tovább FRDÉSZ?" címmel olvashatnak weblapunkon.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.