2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fontos feladatok előtt

Hosz  |  2010. 10. 14., 15:45

Az ügyvezetés október 14-i ülésén a következő időszak operatív teendőit egyeztettük. Az ügyvivők és a képviseleti titkárok Czövek János főtitkár vezetésével az október 18-21 közötti Visegrádi Négyek Találkozójáról, az október 26-i rendkívüli kongresszusról, a november 17-i őszi választmányi ülésről, majd az évzáró szakszervezeti rendezvényünkről folytattak megbeszélést. A munkaértekezleten az aktuális eseményekről, így az elmúlt napok szakszervezeti tájékoztatóiról, valamint az FRDÉSZ elnökségi ülésén történtekről is szó esett... 

A rendkívüli kongresszussal összefüggésben a delegálásról, az eseményre vonatkozó árajánlatról, a szervezési kérdésekről, valamint a rendkívüli kongresszus lefolyásáról egyeztettek a megjelent tisztségviselők.

Az október 18-21 között Erdőbényén lebonyolítandó Visegrádi Négyek Csoport Katonai Érdekvédelmi Szervezeteinek 12. Találkozójáról elhangzott, hogy jól haladnak az előkészületek. Koncsecskó László területi ügyvivő beszámolt az eddig elvégzett szervezési feladatokról, majd a pontos programról istájékoztatott.

Ezt követően a november 17-i őszi választmányi ülésről, majd az azt követő képzésről, katonanői küldöttgyülésről és az elnökségi ülés balatonkenesei előkészületeiről esett szó. A tervezett programról és szervezési feladatokról Nagy Károly területi ügyvivő adott információkat.

Az évzáró szakszervezeti rendezvényünket december 18-19-én tartjuk a Fővárosi Nagycirkuszban. A program részleteiről tájékoztató Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező elmondta, hogy az 1100 fős befogadóképesség miatt elképzelhető, hogy 2 előadásra kerül sor. Honlapunkon hamarosan elolvashatja a müsor részleteit is - a szerk.  

Ezt követően Czövek János főtitkár az október 12-i pusztavacsi, majd az október 13-i várpalotai szakszervezeti tájékoztató rendezvények részleteiről tájékoztatott, majd e sorok írója a legutóbbi FRDÉSZ elnökségi ülésről számolt be. Ez utóbbi eseményről ,,Hogyan tovább FRDÉSZ?" címmel olvashatnak weblapunkon.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.