2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Október 26-i demonstrációra hív a vámos szakszervezet

Hosz  |  2010. 10. 25., 09:02

A Vám- és Pénzügyőrséget és az APEH szervezetének összevonására irányuló integrációs folyamat során a kormányzat a Parlament elé terjesztette az új szervezet (Nemzeti Adó- és Vámhivatal) jogállásáról szóló NAV törvényt. A törvény szerint a Vám- és Pénzügyőrség jelenlegi munkavállalóinak bére a NAV törvényben meghatározott bértáblák szerint újra besorolásra kerülnek. A besorolás alapján azonban a végrehajtói állomány jelentős része alapvetően hátrányosabb helyzetbe kerülne...

Ez ellen szakszervezetünk a héten már petíció átadásával tiltakozott. Tekintettel azonban arra, hogy petíciónkra érdemi választ nem kaptunk, szakszervezetünk tiltakozó demonstráció megrendezéséről döntött.Kérem, hogy demonstrációnkat személyesen, illetve szakszervezetetek képviselőinek megjelenésével támogatni szíveskedjetek!A demonstráció időpontja: 2010. október 26. (kedd) 18:00 óraA demonstráció helyszíne: Budapest, V. kerület, Honvéd u. 13-15. (Nemzetgazdasági Minisztérium épülete)

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.