2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Október 26-i demonstrációra hív a vámos szakszervezet

Hosz  |  2010. 10. 25., 09:02

A Vám- és Pénzügyőrséget és az APEH szervezetének összevonására irányuló integrációs folyamat során a kormányzat a Parlament elé terjesztette az új szervezet (Nemzeti Adó- és Vámhivatal) jogállásáról szóló NAV törvényt. A törvény szerint a Vám- és Pénzügyőrség jelenlegi munkavállalóinak bére a NAV törvényben meghatározott bértáblák szerint újra besorolásra kerülnek. A besorolás alapján azonban a végrehajtói állomány jelentős része alapvetően hátrányosabb helyzetbe kerülne...

Ez ellen szakszervezetünk a héten már petíció átadásával tiltakozott. Tekintettel azonban arra, hogy petíciónkra érdemi választ nem kaptunk, szakszervezetünk tiltakozó demonstráció megrendezéséről döntött.Kérem, hogy demonstrációnkat személyesen, illetve szakszervezetetek képviselőinek megjelenésével támogatni szíveskedjetek!A demonstráció időpontja: 2010. október 26. (kedd) 18:00 óraA demonstráció helyszíne: Budapest, V. kerület, Honvéd u. 13-15. (Nemzetgazdasági Minisztérium épülete)

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.