2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A vámosoknál újra Holecz Gábor az elnök

Hosz  |  2010. 10. 29., 21:52

Két nappal a fáklyás demonstrációjuk után, október 28-29-én, a siófoki országos értekezleten nevet változtatott társszakszervezetünk, a Vám- és Pénzügyőrök Független Szakszervezete. A több mint kétszáz küldött döntése értelmében az új elnevezés: Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete (VPDSZ) lett. A 2006-2010 közötti időszakról szóló elnöki beszámoló, majd a Vám- és Pénzügyőrség országos parancsnoka által elmondott tájékoztatót követően tisztségviselőket is választott az országos értekezlet. Megerősítették pozíciójában és a következő négy esztendőre ismét Holecz Gábort választották elnöknek, régi-új helyettese lett Barta Ferenc (hivatásos állomány) közalkalmazotti elnök-helyettessé pedig dr. Árgyelánné dr. Fejes Magdolnát választották. A választmány régi-új elnöke Csaba Zoltán, míg a GEB régi-új elnöke Kiss Lilla lett. Gratulálunk a megválasztott tisztségviselőknek!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.