2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A vámosoknál újra Holecz Gábor az elnök

Hosz  |  2010. 10. 29., 21:52

Két nappal a fáklyás demonstrációjuk után, október 28-29-én, a siófoki országos értekezleten nevet változtatott társszakszervezetünk, a Vám- és Pénzügyőrök Független Szakszervezete. A több mint kétszáz küldött döntése értelmében az új elnevezés: Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete (VPDSZ) lett. A 2006-2010 közötti időszakról szóló elnöki beszámoló, majd a Vám- és Pénzügyőrség országos parancsnoka által elmondott tájékoztatót követően tisztségviselőket is választott az országos értekezlet. Megerősítették pozíciójában és a következő négy esztendőre ismét Holecz Gábort választották elnöknek, régi-új helyettese lett Barta Ferenc (hivatásos állomány) közalkalmazotti elnök-helyettessé pedig dr. Árgyelánné dr. Fejes Magdolnát választották. A választmány régi-új elnöke Csaba Zoltán, míg a GEB régi-új elnöke Kiss Lilla lett. Gratulálunk a megválasztott tisztségviselőknek!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.