2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Találkozó a parlamenti államtitkárral

Hosz  |  2010. 11. 18., 15:31

A HÉF munkavállalói oldalának résztvevői képviseletében a Hosz, a Hodosz és a BEOSZ vezetői november 18-án, a további együttműködés érdekében megbeszélést folytattak dr. Simicskó Istvánnal, a HM parlamenti államtitkárával. A megbeszélésen szakszervezetünk képviseletében Czövek János elnök, Doszpolyné dr. Mészáros Melinda és Lippai Csaba alelnökök vettek részt. A parlamenti államtitkár a közeljövőben ismételten külön is fogadja a Hosz vezetőit a megbeszélésen érintett tárgykörök részleteinek további megbeszélése érdekében.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Spanyolország hamarosan további Eurofighter Typhoon vadászbombázókat vásárolhat. Ez a terv a közelmúltban, az olaszországi Milánóban tartott találkozón merült fel az Eurofighter programban részt vevő 4 nemzet képviselői között.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.