2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ünnepeltek a katonai pénzügyesek

Hosz  |  2010. 11. 22., 12:49

A jeles hagyományoknak megfelelően, a ,,Katonai Pénzügy Napja\" alkalmából a szakmai tagjai idén is számot vetettek, értékelték az idén elvégzett feladatokat. A Stefánia Kulturális Központban november 19-én lebonyolított eseményen megemlékeztek a 60 évvel ezelőtti alapításról is. Az ünnepségen - szakszervezetünk képviseletében - Czövek János elnök és dr. Mészáros Melinda alelnök is részt vett... 

Sulyok János dandártábornok, a HM KPÜ vezérigazgatója az ünnepi évfordulóra kiadott kiadványban így fogalmazott: Múlt nélkül nincs jövő - hirdetjük jelképrendszerünkben azt a múltunkat, amely dolgos hétköznapjai lehetővé teszik a büszke visszaemlékezést. Tesszük a dolgunkat, tesszük úgy, hogy szakmai ismereteink legjavát adva próbálunk megfelelni a kihívásoknak.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.