2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 399 Ft   : 374 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Vizit a Sándor Palotában

Hosz  |  2010. 11. 23., 14:02

A Sándor Palota vendége volt november 23-án szakszervezetünk vezetése. Czövek János elnök, dr. Mészáros Melinda és Lippai Csaba alelnökök a köztársasági elnök főhadsegédével, Szegő László ezredessel folytatott megbeszélésen bemutatták a Honvédszakszervezetet és annak tevékenységét, tájékoztattak az érdekképviselettel kapcsolatos jövőbeli elképzeléseikről és a nemzetközi kapcsolataikról is...

Az új vezetőség a szakszervezet tevékenységét az együttmüködésre és a partnerségre építi. Az együttmüködés keretében a jövőben a köztársasági elnöknek, mint a Magyar Honvédség főparancsnokának is beszámolnak tevékenységükről, a 12000 fős tagságot érintő fontos kérdésekről - áll a Köztárssági Elnöki Hivatal honlapján.

A Honvédelmi Főosztály vezetője tájékoztatta a szakszervezeti vezetőket a Köztársasági Elnöki Hivatal felépítéséről és azon belül a Honvédelmi Főosztály feladatairól, valamint reményét fejezte ki, hogy az együttmüködés a jövőben is folyamatos lesz a Hivatal és a Honvédszakszervezet között.

Vezetőinknek arra is lehetősége nyílt, hogy a Sándor Palota legfontosabb részeivel megismerkedjenek. Reményeink szerint 2011-ben is folytatódik az egyeztetés, és a tervek szerint lehetőség lesz majd dr. Schmitt Pál köztársasági elnökkel is találkozni és megbeszélést folytatni.   

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.