2023. 06. 01. csütörtök
Tünde
: 371 Ft   : 348 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Demonstráció előtt: Öt FRDÉSZ tagszervezet közös nyilatkozata

Hosz  |  2010. 12. 01., 08:58

Az FRDÉSZ tagszervezeteiként tájékoztatjuk a széles nyilvánosságot, hogy a 2010. december 4-re meghirdetett demonstráción való részvételről az FRDÉSZ elnöksége 2010. november 24-i ülésén nem döntött. Ennek ellenére az FRDÉSZ neve mégis több sajtóorgánum közlésében is megjelent, mint a demonstrációban résztvevő szervezet. Fentiek miatt az FRDÉSZ öt tagszervezete, a Független Büntetés-végrehajtási Szakszervezetek Országos Szövetsége (FBVSZOSZ), a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete (HTFSZ), a Honvédszakszervezet (Hosz), a Polgári Védelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége (PVDÉSZ) és a Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete (VPDSZ) az alábbi sajtóközlemányt adta ki...

Követeljük, hogy a december 4-i demonstrációval kapcsolatosan szövetségünk (FRDÉSZ) nevét semmilyen módon ne használják fel!

Határozottan megtiltjuk, hogy akár írásos, akár szóbeli tájékoztatás során olyan tartalmú nyilatkozatot tegyen bárki is, amely azt a látszatot kelti, hogy az FRDÉSZ résztvevője, esetleg szervezője az említett eseménynek!

Követeljük továbbá, hogy az eddig nyilvánosságra került írásos anyagok tekintetében azonnali helyesbítést tegyen közzé a demonstrációs bizottság, amelyet a téves tájékoztatással azonos körben és azonos módon tegyen közzé!

Budapest, 2010. december 1.

Árok Kornél                                                                           Czövek János                         

HTFSZ elnök                                                                             Hosz elnök

Fabók Ferenc                       Talabér Zoltán                             Holecz Gábor

FBVSZOSZ elnök                     PVDÉSZ elnök                             VPDSZ elnök

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

„Katonáink ismét hősiesen teljesítették kötelességüket” – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter május 30-án, Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.