2024. 03. 01. péntek
Albin
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kecskeméten járt a Mikulás

Hosz  |  2010. 12. 06., 08:46

Ismét egy nagyon sikeres rendezvényt tudhat maga mögött a kecskeméti Légijármű Javítóüzem alapszervezete. Hagyománnyá vált az elmúlt években, hogy a HOSZ, a HODOSZ helyi szervezete és a LéJü parancsnoka közösen szervezi a családi napokat. Egy új elemmel bővült idén a lehetőségek sora, ugyanis a farsangi bál, a nyár elejei családi nap, a nyár végi sportnap, a cirkuszi látogatás mellé a közös Mikulásváró Ünnepség is felsorakozott, hogy a közelgő ünnepeket még színesebbé varázsolja a LéJü állományának családjai és főleg apróságai számára...

A Helyőrségi Klubban több, mint 150 fő vett részt a december 4-én 9 órától 13 óráig tartott mulatságon. Volt itt vasútmodell kiállítás, felhővadászat - ahol egy igazi repülőgépből kellett felhőket eltalálni -, mesesarok, arcfestés, illetve szebbnél szebb díszeket készíthettek a kicsik a foglalkoztató kollégák segítségével.

A délelőtt folyamán Fehér Adrienn színésznő,- énekesnő zenés, hangszeres müsora során karácsonyi és téli dalokat énekeltek a gyermekek, majd egy rövid bábjáték után végre megérkezett a Mikulás is, aki hamarosan kiosztotta a megjelentek számára összeállított csomagokat. Az alapszervezet gondoskodott arról is, hogy a kisemberek ne maradjanak pogácsa, tea, és üdítő nélkül, így a kis pocakok is megteltek és reméljük, sikerült a mai világ ellenére a gyermekek lelkében is megtartani a Mikulással és a közelgő Karácsonnyal kapcsolatos "csodát".                                                                                        Szijártó Zsolt alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.