2023. 03. 25. szombat
Irén, Írisz
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A hm.gov.hu írja: Az elkötelezett helytállás eredményre vezetett

Hosz  |  2010. 12. 06., 09:36

A most alapított Katasztrófa-elhárításért Szolgálati Jelet először vehette át kétszáz katona - közöttük számos Hosz tag - a vörösiszap-katasztrófa következményeinek elhárítása, illetve felszámolása során tanúsított kimagasló helytállásáért...

A cikk tovább olvasható a http://www.hm.gov.hu/cikk/14532/az-elkotelezett-hozzaallas-eredmenyre-vezetett linkre kattintva.

A vörösiszap elleni védekezésben és mentésben részt vett katonák, illetve közalkalmazottak munkáját ismerték el azon az ünnepségen is, amelyet a győri alakulat laktanyájában tartottak december 3-án. Ez egyben az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred által szervezett sorakozó is volt, a légvédelmi tüzér és tüzér fegyvernemek védőszentjének, Szent Borbálának a tiszteletére. Az eseményen részt vett dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter is.

A cikk tovább olvasható a http://www.hm.gov.hu/cikk/14538/a-csodat-a-ti-helytallasotok-jelentette linkre kattintva.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.