2023. 03. 25. szombat
Irén, Írisz
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

HÉF előtt: Vizit a kabinetfőnöknél

Hosz  |  2010. 12. 08., 22:14

December 8-án dr. Szarka Gábor HM kabinetfőnöknél tett bemutatkozó látogatást szakszervezetünk vezetése. Miután Czövek János elnök, dr. Mészáros Melinda és Lippai Csaba alelnökök röviden tájékoztatták a kabinetfőnököt a Hosz törekvéseiről, előremutató elképzeléseiről, a szaktárcánál zajló humán stratégiai tervekről folytattak megbeszélést. A jelenleg is zajló kidolgozó munkával kapcsolatban szakszervezetünk képviselői megfogalmazták, hogy a szerződéses állomány maximálisan vállalható szolgálatteljesítési idejét növelni szükséges. Az egyeztetések a december 9-i Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum (HÉF) ülésen folytatódnak.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.