2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Meglepő Mikulásbuli a tatabányai Gyémántfürdőben

Hosz  |  2010. 12. 10., 13:41

A tatai alapszervezet december 4-én különleges Mikulás bulira invitálta kis,- és nagygyermekes tagjait, illetve azokat is, akik szeretik a fürdőzést. Közel kétszáz fő várta izgatott várakozással a nagy eseményt, legfőképp a szervezők, hiszen ki látott már ilyet: fürdőruhában várni a Mikulást?

A nagy izgalmat csak fokozta RUDI BOHÓC megjelenése, aki hatalmas cipőjével, piros orrával azonnal a gyerekek kedvencévé vált. 

Lett is nagy riadalom a BOHÓC eltünésével, de láss csodát egyszer csak megérkezett hatalmas puttonyával, hosszú fehér szakállával a várva-várt MIKULÁS.  A gyerekek apraja-nagyja vidám énekléssel fogadta a messziről érkezett Mikulást.

Nagyon sok csomag került elő a puttonyból.  Úgy látszik Tatán csak csupa-csupa jó gyerekek vannak, hiszen senki sem kapott virgácsot. A csomagok kibontása után kicsik és nagyok élvezhették a fürdőzést, a játszóházat, a gyerekek kedvence a vízi torna volt.

Reméljük, hogy mindenki kellemesen töltötte ezt a napot!

                                             

 

                         Horváthné Ica, alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.