2024. 06. 23.
Zoltán
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Adventi Horgászparti Várpalotán

Hosz  |  2010. 12. 11., 08:33

A Bakony Harckiképző Központ december 3-án immár a harmadik alkalommal rendezte meg az adventi horgászparti elnevezésű pergető horgász versenyét, a Várpalota térségében található beszálló horgásztavon. A zord időjárás ellenére a 8,30h-as regisztráción 20 mindenre elszánt katona és közalkalmazott jelent meg. Török János főtörzsőrmester, mint rendező szabály ismertetőjét követő rajt jelre különféle műcsalik hada lepte el az esőcseppektől gyűrűző víztükröt. A horgászok rafinált praktikák alkalmazásával próbálták kapásra ingerelni a tó népes, de lusta ragadozó hal állományát...

Eközben Tóth Zoltán ny. zászlós, kondérmester csülökpörkölt elkészítésén munkálkodott. A 11,30h-kor felhangzó dudaszó a verseny végét, illetve az ebéd elkészültét jelezte. Az értékelés alatt az átfagyott horgászok forralt bor kortyolgatásával oldották fel a verseny fáradalmait. Az adventi horgászparti végeredményét Török J. rendező ismertette, az értékes díjakat Szőnyi Péter úr, a Beszálló horgásztó tulajdonosa, a Hosz különdíját pedig Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező adta át.

A verseny végeredménye: 1 helyezett: Németh János ka. 2. helyezett: Bogdány Gábor zls. 3. helyezett: Halgató István ftőrm. A Hosz különdíját Somogyi Gábor ka. Kapta. Eredményhirdetés után közös ebéddel, illetve jó hangulatú baráti beszélgetéssel zárult az adventi horgászparti. A verseny résztvevői, illetve rendező köszönetét fejezi ki a Beszálló horgászegyesületnek, a Bakony Harckiképző Központ Parancsnokságának az értékes tárgyjutalmakért, illetve a Honvédszakszervezetnek a különdíjért. Ezúton kívánunk mindenkinek BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT és EREDMÉNYEKBEN GAZDAG HORGÁSZÉVET!!!

Török János ftőrm.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Rendkívüli intézkedésekkel készül az olimpia miatt megnövekedett utas- és csomagforgalomra az Air France. A légitársaság több ezer fővel növelte dolgozói létszámát, minden üzemképes repülőgépét menetrendbe állítja és megerősíti poggyászkezelő részlegét.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.