2024. 02. 29. csütörtök
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Adventi Horgászparti Várpalotán

Hosz  |  2010. 12. 11., 08:33

A Bakony Harckiképző Központ december 3-án immár a harmadik alkalommal rendezte meg az adventi horgászparti elnevezésű pergető horgász versenyét, a Várpalota térségében található beszálló horgásztavon. A zord időjárás ellenére a 8,30h-as regisztráción 20 mindenre elszánt katona és közalkalmazott jelent meg. Török János főtörzsőrmester, mint rendező szabály ismertetőjét követő rajt jelre különféle műcsalik hada lepte el az esőcseppektől gyűrűző víztükröt. A horgászok rafinált praktikák alkalmazásával próbálták kapásra ingerelni a tó népes, de lusta ragadozó hal állományát...

Eközben Tóth Zoltán ny. zászlós, kondérmester csülökpörkölt elkészítésén munkálkodott. A 11,30h-kor felhangzó dudaszó a verseny végét, illetve az ebéd elkészültét jelezte. Az értékelés alatt az átfagyott horgászok forralt bor kortyolgatásával oldották fel a verseny fáradalmait. Az adventi horgászparti végeredményét Török J. rendező ismertette, az értékes díjakat Szőnyi Péter úr, a Beszálló horgásztó tulajdonosa, a Hosz különdíját pedig Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező adta át.

A verseny végeredménye: 1 helyezett: Németh János ka. 2. helyezett: Bogdány Gábor zls. 3. helyezett: Halgató István ftőrm. A Hosz különdíját Somogyi Gábor ka. Kapta. Eredményhirdetés után közös ebéddel, illetve jó hangulatú baráti beszélgetéssel zárult az adventi horgászparti. A verseny résztvevői, illetve rendező köszönetét fejezi ki a Beszálló horgászegyesületnek, a Bakony Harckiképző Központ Parancsnokságának az értékes tárgyjutalmakért, illetve a Honvédszakszervezetnek a különdíjért. Ezúton kívánunk mindenkinek BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT és EREDMÉNYEKBEN GAZDAG HORGÁSZÉVET!!!

Török János ftőrm.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.