2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Adventi Horgászparti Várpalotán

Hosz  |  2010. 12. 11., 08:33

A Bakony Harckiképző Központ december 3-án immár a harmadik alkalommal rendezte meg az adventi horgászparti elnevezésű pergető horgász versenyét, a Várpalota térségében található beszálló horgásztavon. A zord időjárás ellenére a 8,30h-as regisztráción 20 mindenre elszánt katona és közalkalmazott jelent meg. Török János főtörzsőrmester, mint rendező szabály ismertetőjét követő rajt jelre különféle műcsalik hada lepte el az esőcseppektől gyűrűző víztükröt. A horgászok rafinált praktikák alkalmazásával próbálták kapásra ingerelni a tó népes, de lusta ragadozó hal állományát...

Eközben Tóth Zoltán ny. zászlós, kondérmester csülökpörkölt elkészítésén munkálkodott. A 11,30h-kor felhangzó dudaszó a verseny végét, illetve az ebéd elkészültét jelezte. Az értékelés alatt az átfagyott horgászok forralt bor kortyolgatásával oldották fel a verseny fáradalmait. Az adventi horgászparti végeredményét Török J. rendező ismertette, az értékes díjakat Szőnyi Péter úr, a Beszálló horgásztó tulajdonosa, a Hosz különdíját pedig Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező adta át.

A verseny végeredménye: 1 helyezett: Németh János ka. 2. helyezett: Bogdány Gábor zls. 3. helyezett: Halgató István ftőrm. A Hosz különdíját Somogyi Gábor ka. Kapta. Eredményhirdetés után közös ebéddel, illetve jó hangulatú baráti beszélgetéssel zárult az adventi horgászparti. A verseny résztvevői, illetve rendező köszönetét fejezi ki a Beszálló horgászegyesületnek, a Bakony Harckiképző Központ Parancsnokságának az értékes tárgyjutalmakért, illetve a Honvédszakszervezetnek a különdíjért. Ezúton kívánunk mindenkinek BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT és EREDMÉNYEKBEN GAZDAG HORGÁSZÉVET!!!

Török János ftőrm.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.