2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti siker: Húsz év lett a maximális szolgálat idő!

Hosz  |  2010. 12. 14., 18:52

Dr. Simicskó István parlamenti államtitkár az Egység újságnak nyilatkozva elmondta: a parlament már meg is szavazta, hogy az eddigi 15 helyett 20 év lehessen a szerződéses legénységi állomány maximális szolgálati idejének együttes tartama. Lapunk felelős szerkesztője a HM és a Hosz kapcsolatrendszeréről, a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum (HÉF) munkájának beindulásáról, a szaktárca legfontosabb törekvéseiről, de az új humán stratégia kidolgozásáról is megkérdezte az államtitkárt. Dr. Simicskó István a HM legfontosabb céljának a katonák megbecsülését, a presztízs emelését nevezte. A teljes interjút az Egység január 7-én megjelenő idei első száma közli majd.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.