2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti siker: Húsz év lett a maximális szolgálat idő!

Hosz  |  2010. 12. 14., 18:52

Dr. Simicskó István parlamenti államtitkár az Egység újságnak nyilatkozva elmondta: a parlament már meg is szavazta, hogy az eddigi 15 helyett 20 év lehessen a szerződéses legénységi állomány maximális szolgálati idejének együttes tartama. Lapunk felelős szerkesztője a HM és a Hosz kapcsolatrendszeréről, a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum (HÉF) munkájának beindulásáról, a szaktárca legfontosabb törekvéseiről, de az új humán stratégia kidolgozásáról is megkérdezte az államtitkárt. Dr. Simicskó István a HM legfontosabb céljának a katonák megbecsülését, a presztízs emelését nevezte. A teljes interjút az Egység január 7-én megjelenő idei első száma közli majd.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.