2024. 02. 21. szerda
Eleonóra
: 388 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szentendre: Tárgyalás, tagtoborzás és kiállítás

Hosz  |  2011. 01. 21., 16:27

Január 19-én gazdag programot bonyolítottak le tisztségviselőink Szentendrén. Czövek János elnököt és Lippai Csaba alelnököt – Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező jelenlétében – bemutatkozó látogatáson fogadta Mikusi Zsolt ezredes, az MH Központi Kiképző Bázis (MH KKB) parancsnoka. A megbeszélésen a parancsnok tájékoztatott a kiképző bázis mindennapjairól, valamint a tervezett átalakításokról. A Hosz elnöke miután megköszönte a folyamatos tagszervezés lehetőségét, a szakszervezetünk életében bekövetkezett személyi és szemléletbeli változásokról informálta az ezredest. A felek megállapodtak az Együttműködési Megállapodás mihamarabbi megújításában is. Mikusi ezredes felajánlotta, hogy a húszéves jubileumunk alkalmából rendezendő központi ünnepségünket, szeptemberben itt, az MH KKB-n tartsuk meg...  

Ezt követően Dr. Kovács Tibor ezredes, az MH Kinizsi Pál Tiszthelyettesképző Szakképző Iskola (MH KPTSZI) igazgatója rövid megbeszélést folytatott alelnökünkkel és a tagtoborzással megbízott szakemberünkkel. Ezen az egyeztetésen is középpontba került a két szervezet közötti információcsere. Tisztségviselőink ez alkalommal is köszönetüket fejezték ki az MH KPTSZI által nyújtott támogatásért..

 

 

 

 

A megbeszélések után, állománygyülés keretében tagtoborzó és érdekvédelmi tájékoztatót tartottak szakszervezetünk tisztségviselői. A helyszínen 8 fõ lépett be a Hosz népes táborába. A tájékoztató sorozat folytatódik, hiszen január 26-án az MH KKB katona zenészei számára is sok hasznos információt adunk. Érdekesség, hogy itt egy új Hosz csoport is létrejön, s így már tisztségviselőket is választani fognak.

 

 

 

 

 

Szentendrei látogatásunk arra is alkalmat adott, hogy megtekintsük a „Vándorúton“ – a Magyar müvészetért élõ tárlatának anyagát is. A kiállításon a szobrászat, a festészet, a grafika, az iparmüvészet, a fotó- és könyvmûvészet ezredfordulós képviselői jelentek meg.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 13., 13:05
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024 nyarán, több mint 60 év szolgálat után nyugdíjazzák a Svéd Légierő ikonikus típusát, az SK 60 kiképző repülőgépet. A haderőnem méltóképpen búcsúzik a típustól, melynek kapcsán az első információk már napvilágra kerültek.

  Háború Művészete magazin

India védelmi minisztériuma 2024. február 16-án hagyta jóvá 15 darab, különböző változatú Airbus Defence C295 többfeladatú, tengerészeti járőr repülőgép megvásárlását.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.