2024. 06. 18. kedd
Arnold, Levente
: 396 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szentendre: Tárgyalás, tagtoborzás és kiállítás

Hosz  |  2011. 01. 21., 16:27

Január 19-én gazdag programot bonyolítottak le tisztségviselőink Szentendrén. Czövek János elnököt és Lippai Csaba alelnököt – Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező jelenlétében – bemutatkozó látogatáson fogadta Mikusi Zsolt ezredes, az MH Központi Kiképző Bázis (MH KKB) parancsnoka. A megbeszélésen a parancsnok tájékoztatott a kiképző bázis mindennapjairól, valamint a tervezett átalakításokról. A Hosz elnöke miután megköszönte a folyamatos tagszervezés lehetőségét, a szakszervezetünk életében bekövetkezett személyi és szemléletbeli változásokról informálta az ezredest. A felek megállapodtak az Együttműködési Megállapodás mihamarabbi megújításában is. Mikusi ezredes felajánlotta, hogy a húszéves jubileumunk alkalmából rendezendő központi ünnepségünket, szeptemberben itt, az MH KKB-n tartsuk meg...  

Ezt követően Dr. Kovács Tibor ezredes, az MH Kinizsi Pál Tiszthelyettesképző Szakképző Iskola (MH KPTSZI) igazgatója rövid megbeszélést folytatott alelnökünkkel és a tagtoborzással megbízott szakemberünkkel. Ezen az egyeztetésen is középpontba került a két szervezet közötti információcsere. Tisztségviselőink ez alkalommal is köszönetüket fejezték ki az MH KPTSZI által nyújtott támogatásért..

 

 

 

 

A megbeszélések után, állománygyülés keretében tagtoborzó és érdekvédelmi tájékoztatót tartottak szakszervezetünk tisztségviselői. A helyszínen 8 fõ lépett be a Hosz népes táborába. A tájékoztató sorozat folytatódik, hiszen január 26-án az MH KKB katona zenészei számára is sok hasznos információt adunk. Érdekesség, hogy itt egy új Hosz csoport is létrejön, s így már tisztségviselőket is választani fognak.

 

 

 

 

 

Szentendrei látogatásunk arra is alkalmat adott, hogy megtekintsük a „Vándorúton“ – a Magyar müvészetért élõ tárlatának anyagát is. A kiállításon a szobrászat, a festészet, a grafika, az iparmüvészet, a fotó- és könyvmûvészet ezredfordulós képviselői jelentek meg.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A legfrissebb információk szerint Svédország - a légierő modernizációs folyamatának részeként - már 2024 vége előtt dönthet a kiöregedő Lockheed Martin C-130H szállító repülőgép flottájuk cseréjéről.

  Háború Művészete magazin

„Szeretem, megvédem!" mottóval indít toborzókampányt a területvédelmi ezredekbe a Magyar Honvédség - jelentette be Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a kampány megnyitóján június 17-én, hétfőn, Budapesten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.